Inaktiv platsannons

Stenungsund: Bli ledare i vår disco-verksamhet för unga i Göteborg

IOGT-NTO:s Juniorförbund JUNIS, G... Är du en positiv och social person som tycker det är viktigt att barn har en rolig och aktiv fritid? I så fall kanske ledare för Junis är något för dig! Junis söker ledare till våra discon som vi...

Om tjänsten

IOGT-NTO:s Juniorförbund JUNIS, Göteborg

Är du en positiv och social person som tycker det är viktigt att barn har en rolig och aktiv fritid? I så fall kanske ledare för Junis är något för dig!

Junis söker ledare till våra discon som vi arrangerar på flera orter: Göteborg, Uddevalla, Stenungsund, Romelanda och Jörlanda. Som ledare på disco får man hjälpa till med insläpp, vara DJ, sälja godis och läsk i kiosken och så klart se till att barnen som är där har kul genom att bland annat organisera lekar och annat kul. Vi hjälps åt före och efter med utrustning och att ställa i ordning lokalen och som tack äter vi mat efteråt tillsammans.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Discona är på flera orter, men man bestämmer själv när och hur ofta man deltar som ledare.
Specifika önskemål eller information: 
Du delar Junis värderingar. Du är äldre än 15 år och du varken dricker alkohol eller tar droger. Du får arbetserfarenhet och en merit på ditt cv, du ger barn en aktiv, trygg och rolig fritid och du får en gemenskap med andra ledare samt en ledarutbildning som du även kan ha nytta av i framtiden.
Minimiåtagande: 
Minst 1 gång per månad

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Volontärarbete