Inaktiv platsannons

Frivillig till Kvinnogruppen, Skärholmen i Huddinge

Röda Korset, Region... Vi söker dig som vill arbeta med att förstärka självkänslan för några av kvinnorna som finns i vår kvinnogruppen samt minska deras utanförskap genom integration. Som frivillig blir du, som namnet antyder, en st...

Om tjänsten

Röda Korset, Region Stockholm

Vi söker dig som vill arbeta med att förstärka självkänslan för några av kvinnorna som finns i vår kvinnogruppen samt minska deras utanförskap genom integration. Som frivillig blir du, som namnet antyder, en stödjande till verksamheten och gruppen. Tillsammans gör ni sådant som ni båda tycker är roligt. Det kan handla om att gå på utflykter, ta en fika på stan eller bara prata.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Varje måndag kl 15.00 - 17.00 i Kungens kurva
Specifika önskemål eller information: 
Vi ser helst att du har språkkunskap i något av dessa språk; engelska, arabiska, persiska, spanska mm Du får gärna ha erfarenhet av att arbeta tillsammans med andra människor men det är inget krav. Personlig mognad samt ett gott humör är viktigt, liksom en nyfikenhet på andra människors livssituation. Skriv gärna vad du själv är intresserad av så att vi kan matcha ihop dig med en person med likvärdiga intressen.
Minimiåtagande: 
2 timmar per vecka

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Huddinge
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Huddinge | Volontärarbete