Inaktiv platsannons

Juniorutvecklare inom inbyggda realtidssystem till Karlstad

Om tjänsten

Juniorutvecklare inom inbyggda realtidssystem till Karlstad Om jobbet

Nu har vi möjligheter för dig som vill utveckla mjukvara för realtidsapplikationer. Som juniorutvecklare av realtidsmjukvara erbjuder vi dig en plats i ett team tillsammans med erfarna utvecklare. Hos oss kommer du att få arbeta på vårt kontor i Karlstad tillsammans med vårt duktiga och erfarna team, som ger dig en trygg plats för att säkerställa en bra start, eller fortsättning, på din yrkeskarriär. Tillsammans utför teamet mjukvarudesign inom många olika industridomäner såsom medicin, fordon och försvar. Teamet jobbar också med logik och datorkommunikation för att koppla upp olika typer av givare mot molnet.

Vem är du?

Vi söker just nu dig med någon form av eftergymnasial utbildning. Du gillar programmering, problemlösning och räds inte att mäta och testa på hårdvara i labbet. Du skall vara genuint intresserad av hårdvarunära programmering i C/C++ i realtidsmiljö. Det är inte ett krav att du skall kunna konstruera ny hårdvara däremot så är det meriterande och viktigt att du gillar att testa mjukvara direkt på hårdvara.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt för oss att du som person är nyfiken och engagerad, då arbetet innebär att du tar egna initiativ och har ett tätt samarbete med dina teamkollegor.

Du talar och skriver flytande svenska och engelska då detta krävs i kontakt med kollegor och kunder.

Skicka in din ansökan redan idag! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Under semestertider kan det dröja något med återkoppling på din ansökan. Tack för ditt tålamod.

Vi erbjuder

Som anställd på ÅF inom Embedded Systems i Karlstad så kommer du till en liten men snabbväxande sektion. Du får en mentor på plats som stöttar dig under första året. Vi lägger stor vikt på att alla som börjar skall få en bra start inom ÅF och att man skall trivas långsiktigt. Du får gärna söka även om du är osäker på att dina kvalifikationer är rätt. 

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens mest engagerade ingenjörer som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Karlstad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Karlstad | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)