Inaktiv platsannons

HR Business Partner i Frövi

Om tjänsten

Är du intresserad av en kvalificerad HR-roll där du får vara en drivande, rådgivande och stödjande resurs vid BillerudKorsnäs enheter i Frövi och Rockhammar? I så fall har vi en utmanande och spännande roll för dig!

Om tjänsten 
Vi söker nu en driven HR Business Partner som kommer att arbeta med våra HR-processer inom områdena attrahera, rekrytera, introducera, utveckla, motivera samt vid avslut av anställning. HR arbetet inom BillerudKorsnäs drivs både lokalt på våra enheter och centralt med ett koncernövergripande fokus.

Som HR Business Partner hos oss kommer du att vara ett stöd till våra chefer i HR frågor på organisations- grupp- och individnivå. Vidare kommer du att arbeta med att lokalt driva, koordinera och utveckla följande områden:

Rollen innebär både strategiskt och operativt arbete för att utveckla vår organisation, våra ledare och våra medarbetare. Utifrån ett HR perspektiv, kommer du även att vara delaktig i arbetet kring arbetsmiljö och säkerhet på bruket.

Kvalifikationer
Du som söker har utbildning motsvarande högskola/universitet med HR inriktning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av rekrytering och att arbeta med Employer Branding. Du brinner för att stötta chefer och organisationer och är nyfiken och intresserad av utvecklingen inom HR.

Då vi är ett internationellt företag är det viktigt att du talar och skriver engelska och svenska flytande. Du har vana av att arbeta i HR system och officepaketet samt har goda kunskaper om svensk lagstiftning och arbetsrätt.

Personliga egenskaper
Många kontaktytor är vardag hos oss. Vi ser dig som en relationsskapande person som arbetar proaktivt och som har lätt för att kommunicera med olika målgrupper i företaget. Du gillar också att marknadsföra en av Örebro läns bästa arbetsplatser vid kontakter med besökande, samhällsfunktioner och lärosäten.

Vidare är det viktigt att du är analytisk, strukturerad och att du snabbt hittar lösningar och kommer med idéer. Du är trygg i dig själv och är bra på att coacha och ge feedback. Du företräder alltid företagets bästa, har hög integritet och får inte vara rädd för att ibland ta svåra beslut. Du har också förmåga att jobba både operativt och strategiskt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlighet samt din förmåga att skapa förtroende hos och relationer med olika typer av människor.

Placering Frövi, men resor inom Sverige förekommer. B-körkort krävs.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej