Inaktiv platsannons

Konverteringsspecialist till Bonnier News Sales i Stockholm

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vill du vara med och driva den digitala affärsutvecklingen i ett av Sveriges största mediehus? Bonnier News Sales växer så att det knakar och nu letar vi efter en konverteringsspecialist som vill vara med på vår resa!

Bonnier News Sales jobbar med Sveriges ledande nyhetssajter Dagens Nyheter, Dagens Industri, Sydsvenskan, Helsingborgs Dagblad och Expressen. Vi strävar efter att vara marknadens mest attraktiva affärspartner. Nu blir du som Konverteringsspecialist en nyckelperson för att fortsätta driva arbetet framåt!

Om tjänsten
Du kommer att jobba under affärsutveckling och vara teamleader över en grupp på tre personer som jobbar med konverteringsoptimering.

Som konverteringsspecialist har du som uppgift att optimera våra annonsörers kampanjer samt interna kampanjer på alla plattformar (digitalt och print). Målsättningen är att med hjälp av dina insikter öka konverteringsgraden i våra kanaler, lönsamheten samt kundnöjdheten.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Vara med och sätta Bonnier News Sales konverteringsstrategier.
  • Identifiera tekniska, funktionella och strategiska hinder i våra kunders flöden, bygga hypoteser för hur vi kan minska dessa samt ta fram processer och rekommendationer för hur vi tillsammans med kund förbättra dessa.
  • Sätta upp experiment för att testa och bevisa de hypoteser som sats upp
  • Ha direkt kundkontakt och sätta upp mål och rutiner för kampanjerna tillsammans med kund.
  • Jobba nära säljarna gällande de kunder vars KPI:er är direkt konverteringsrelaterade.
  • Sprida resultat och insikter som framkommer i konverteringsoptimeringen samt ta fram processer och rutiner för gruppen.
  • Leda gruppen i det dagliga arbetet.

Vem är du?
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av konverteringsoptimering och/eller analysarbete samt har:

  • en relevant akademisk eller annan utbildning.
  • erfarenhet av A/B-testning.
  • förmåga att kommunicera effektivt – både tekniskt och icke-tekniskt.
  • goda kunskaper i Excel och erfarenhet av att hantera stora datamängder.
  • goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Som person har du en positiv anda, en vilja och ett driv. Det genuina intresset för konvertering och innovativ teknik är något som värderas mycket högt. Personliga egenskaper som vi värdesätter är självständighet, noggrannhet, entusiasm, ett eget driv samt prestigelöshet. Rollen kräver goda ledaregenskaper och driv för att ta gruppen framåt. En god kommunikationsförmåga både i tal och skrift samt goda språkkunskaper i svenska är viktigt då analysresultat ska presenteras i verksamheten.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej