Inaktiv platsannons

Driftchef Göteborg

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

Till vår verksamhet i Norra Göteborg söker ISS Direct Städtjänster region Göteborg/Halland en serviceinriktad, driven, och engagerad driftchef.

Dina arbetsuppgifter:
ISS erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög kvalitetsmedvetenhet och en stark vilja att lyckas och nå personlig utveckling.

Som driftchef har du ekonomiskt ansvar samt kund- och personalansvar för ditt driftsområde. Du arbetar aktivt med att öka den organiska tillväxten genom merförsäljning och tjänsteutveckling i samarbete med kund. I arbetsuppgifterna ingår att utveckla och effektivisera den befintliga verksamheten.

I rollen ingår även att leda, motivera och utveckla driftområdets medarbetare.

Du ansvarar även för att arbetet bedrivs i överensstämmelse med lagar och avtal samt ISS policys och värderingar.

Din profil:
Vi söker dig som är en entusiastisk och driven ledare med förmåga att motivera din omgivning att nå resultat och uppsatta mål. För att bli framgångsrik i rollen bör du ha drivkraft att skapa nya affärer, samt förmåga att utveckla och effektivisera den befintliga verksamheten. Du värdesätter hög kvalitet och kundnöjdhet och brinner för att ge service till kund.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap. En god kommunikations- och samarbetsförmåga samt ett intresse för människor är en förutsättning i rollen. Då arbetet innebär många personliga kontakter både inom och utanför organisationen har du en god förmåga att skapa och utveckla långsiktiga relationer.

Du har gymnasieutbildning samt eventuell påbyggnadsutbildning. Erfarenhet av liknande branscher är meriterande. Du kommunicerar väl på svenska och har goda IT-kunskaper. Körkort är ett krav.

Övrigt:

Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning vid extern rekrytering.

Intervjuer kommer att ske löpande vilket innebär att tillsättning av tjänsten kan ske innan ansökningstidens utgång.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej