Inaktiv platsannons

Säljare/Kundvärd, Göteborg

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

Kundservice i världsklass

I rollen som säljare/kundvärd hos Västtrafik behöver du ha god känsla för service och tycka om försäljning och kontakten med människor. Du blir del av ett positivt och serviceinriktat gäng som alltid sätter kundupplevelsen i fokus. Våra säljare är med och bygger framtidens Västtrafikbutiker med målet att leverera kundservice with the human touch! Arbetet passar dig som är utåtriktad och som vill ge bästa kundservice i alla lägen.

Vi söker nu extra personal till våra butiker i Göteborg med start i september.  Detta gäller våra butiker i Göteborg , Frölunda och Partille.

Önskad profil
Vi behöver dig som har stor social kompetens och tycker om utmaningar.  Du behöver ha lägst gymnasiekompetens eller motsvarande. Tidigare erfarenhet av kundservice, försäljning och kassaarbete är meriterande.  Arbetet kräver stor samarbetsvilja och du bör vara lösningsorienterad, lyhörd och strukturerad för att kunna bemöta våra kunders behov. Då arbetet stundtals utförs i högt tempo är det viktigt att du är flexibel och stresstålig. För att trivas bra på vår arbetsplats skall du ha lätt för att kommunicera med alla typer av människor och tycka om att arbeta såväl ensam som i grupp. Det är viktigt att du kan uttrycka dig obehindrat på både svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Stor vikt läggs vid rätt personlighet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Att aktivt verka och arbeta för en ökad försäljning och ett ökat resande med kollektivtrafiken i varje möte med kund.

  • Sälja biljetter (Västtrafiks och deras samarbetspartners), kort samt andra av Västtrafiks framtagna produkter
  • Det är viktigt att kunna förstå och identifiera våra kunders behov och matcha dessa med våra säljkanaler, produkter och tjänster. 
  • Informera om priser, biljetter och kort.
  • Informera om Västtrafiks linjenät och trafik; resmöjligheter, resvägar och störningar.

Arbetstider
Arbetet inkluderar kväll och helgarbete.

Tjänsterna kommer att vara på behovsbasis med stor möjlighet till att få arbetspass.

Vi lägger stor vikt vid flexibilitet och att man har möjlighet att arbeta extra vid behov och vid kort varsel.

Kvalifikationer
-Gymnasiekompetens, erfarenhet av Office-paketet och datorvana

- Mycket god svenska och engelska i tal och skrift. (Övriga språk i tal och skrift är meriterande.)

-Tidigare kassa- och säljerfarenhet.

Vi ger dig grundutbildning
När du börjar din anställning får du grundläggande utbildning och introduktion för att klara av arbetet. Vi investerar kontinuerligt i utbildning och uppdaterade arbetsverktyg för våra medarbetare. 

Tillträde
Snarast.

Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas i förtid.

Bifoga ditt CV, ett personligt brev och beskriv varför just du passar in på tjänsten. Har du några frågor går det bra att kontakta ansvarig rekryterare Annlie Ericsson 0734-360507.

Spara kontaktuppgifterna så att du kan komma i kontakt med oss ifall du har frågor om tjänsten framöver.

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej