Inaktiv platsannons

Biträdande Restaurangchef till Alingsås

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

ISS Mat och Dryck söker en
Biträdande Restaurangchef

ISS serverar över 42 500 måltider varje dag. Till hungriga förskolebarn. Till energisvallande elever. Till sjukhusens patienter och till äldreomsorgen. Och till många olika typer av personalmåltider. Behoven är olika, smakerna är olika, miljöerna är olika. Men alla förenas i kraven på kvalitet.

Biträdande Restaurangchef i Alingsås
Vi är glada över att kunna erbjuda både spännande roller, uppdrag och utvecklingsmöjligheter inom ISS och söker nu dig som vill vara med på vår resa. ISS Facility Services inom Alingsås kommun utvecklas ständigt och till kontraktet söker vi nu en biträdande restaurangchef. Kontraktet på Alingsås kommun är det största inom hela Mat & Dryck Sverige där vi ansvarar för leverensen till kommunens barn- och ungdomsverksamhet (BoU) samt vård- och äldreomsorg (VoÄ) Socialtjänsten och gymnasieskolan. Denna tjänst är placerad inom ett av våra BoU-områden.

Arbetsuppgifter
Som biträdande restaurangchef leder du verksamheten i Alingsås i nära samarbete med Key Account Manager, medarbetarna & kunden. Vårt uppdrag är att dagligen skapa vardagskvalitet. I din roll som biträdande restaurangchef på ISS har du fullt ansvar för resultat- och personal inom din enhet. Du ansvarar vidare för att den dagliga produktionen är välfungerande liksom att kundkontakter, uppföljningar samt att menyplanering och råvarukostnader hålls inom budget.

I din roll har du personalansvar och arbetsleder ca 25 dedikerade medarbetare. Vi ser att ett gott ledarskap är centralt för en lönsam verksamhet varav vi värdesätter närhet till dina medarbetare som arbetar på olika enheter i kommunen. För oss är det viktigt med utveckling och du erbjuds kontinuerligt utbildningar och möjligheter att utveckla ditt ledarskap. Du tillhör en grupp med ytterligare fyra biträdande restaurangchefer.

Önskade kvalifikationer
Vi söker dig med relevant utbildningsbakgrund för aktuell tjänst och vi tror att du har minst 3 års arbetslivserfarenhet från ledande befattningar inom branschen. Din styrka ligger i ledarskapet. Du arbetar aktivt med ditt ledarskap och utvecklar verksamheten och dina medarbetare som är din viktigaste resurs. Vidare är du mål- och resultatinriktad samt strukturerad och ordningssam i ditt arbetssätt. Du har en god samarbetsförmåga, är förtroendeingivande och närvarande som chef samt leder genom exempel. För tjänsten finns krav på körkort och tillgång till egen bil.

Vi erbjuder
Som en del av Nordens största tjänsteföretag kommer du att få inspiration och utvecklas genom koncernens bredd, exempelvis genom ledarskapsprogram och övriga utbildningar.

Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning. Är du intresserad? Gå in på http://www.se.issworld.com och därefter på JOBBA HOS OSS för att söka tjänsten. Vi tar endast emot ansökningar på detta sätt. Bifoga CV och ett personligt brev. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Vid eventuella frågor, vänligen kontakta Terese Törnqvist på telefon 073-436 57 05 eller maila .

 

 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Alingsås
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej