Inaktiv platsannons

Integration Specialist till OKQ8 Scandinavia i STOCKHOLM

Drivs du av att jobba i en spännande miljö med varierande arbetsuppgifter? Brinner du för försäljning, kundfokus och att ge det bästa värdskapet i alla kundmöten? Då är det dags att se hit!

Om tjänsten

Jobbeskrivning
Är du redo för nya utmaningar som Solution Specialist Integration på ett väletablerat företag som fokuserar på den enskilda medarbetaren?

Rollen
Som Integration Specialist ansvarar du för utveckling och underhåll av OKQ8:s systemportfölj där bl. a omfattar BizTalk 2010, BizTalk 2016 och databas integrationer.

Du blir en del av ett välfungerande specialistteam med gemensamt ansvar för att förändra, driva, planera och utveckla OKQ8 supportsystem för att driva en effektiv verksamhet. Du jobbar nära dina kollegor, företagets övriga avdelningar och OKQ8s externa outsourcingpartner för att skapa rätt lösningar för våra kunder och internt i företaget.

Du kommer att delta i framtida konsolidering och avveckling av befintliga legacy system som kommer att uppdateras till en standardiserad plattform för hela den skandinaviska organisationen. Därigenom får du möjlighet att vara med till att forma hur olika delar av OKQ8 kommer att prata med varandra i framtiden.

Viktigast är att du kan översätta företagets språk och önskemål till konkreta IT-lösningar. Du är länken mellan retailers och oljefolk och sedan våra IT-specialister. Det är därför viktigt att du kan sätta dig in i hur verksamheten fungerar och kan transformera om detta till nya system.

Ansvarsområden
• Kontinuerligt kontrollera och säkra att lösningarna levereras på ett kostnadseffektivt sätt enligt den förväntade servicenivån och strategin.

• Arbeta nära verksamheten och fungera som IT-kontaktperson
• Säkra och underhålla systemdokumentation • Leda operativa forum för verksamheten och leverantörer

• Se till att våra processer och system är i linje med GDPR

Fysiskt tillhör du antingen det danska kontor i Örestad eller vårt svenska kontor i Stockholm. Du blir en dal av Solution Area ERP & Shared Systems och du rapporterar till Solution Area Manager. I Rollen innebär det en del resor mellan våra kontor i Stockholm och Köpenhamn.

Kvalifikationer
Vi söker dig
Som trivs en i fartfylld vardag. Du är flexibel, strukturerad, lösningsorienterad och du är kreativ i din tankegång. Din personlighet är din tillgång – du måste proaktivt och självständigt förstå hur man driver och bygger relationer både internt och externt.

• Du har 1-3 års erfarenhet från en IT-avdelning med ovanstående arbetsuppgifter eller liknande.

• Du har utbildning i systemvetenskap, till exempel dataingenjör, datavetenskap, programmering etc.

• Du är van att samarbeta med externa partners

• Du kan driva och leda operationella och taktiska forum i verksamheten

• Det är en fördel om du har erfarenhet från detaljhandeln eller banksektorn och vet hur man binder samman verksamheten och IT på ett språk som alla förstår

• Du blir en viktig del hos en ledande aktör på marknaden där talang ses och där det finns mycket intressanta karriärmöjligheter
Låter detta som dig och dina nästa utmaningar? I så fall ser vi fram emot att få ditt CV och ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Martin Bonde, Business Solution Area Manager, via martin.bonde@q8.dk alt. +45 4212 6512

Vi jobbar med löpande urval och tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg.

Om oss
OKQ8 Sverige och Q8 Danmark utgör tillsammans ett av Skandinaviens största oljebolag. Vi är en engagerad och kundorienterad organisation med cirka 5000 anställda i Sverige och Danmark. Våra värderingar är öppen och ärlig, kundfokus, kompetens, snabbt och smidigt, och de påverkar vårt dagliga arbete. Våra medarbetare har alla något unikt att erbjuda, och genom våra värderingar kan vi växa och utvecklas. Vi har cirka 1000 servicestationer i Skandinavien, där vi tillhandahåller produkter och tjänster för människor i rörelse. Vi erbjuder bränsle, hög tillgänglighet och ett stort urval av bilrelaterade produkter samt färska livsmedel och 100 % rättvisemärkt kaffe. Vi arbetar aktivt med att driva utvecklingen av mer klimat- och miljövänliga bränslen och produkter.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
STOCKHOLM
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb