Inaktiv platsannons

Platschef i Stockholm

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 50 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Om tjänsten

Platschef

Peab är en av de största anläggningsaktörerna i Sverige. Vi arbetar inom mark och infrastruktur innebärande allt ifrån grundläggningar av byggnader och exploateringsområden till broar, vägar och järnvägar. Inom anläggningsverksamheten ingår även Drift & Underhåll som är verksamma inom yttre fastighetsskötsel, park samt vägdrift.

Peab Anläggning befinner sig i en expansiv fas och vi söker nu fler platschefer.

Beskrivning av tjänsten

Som platschef på Peab Anläggning i Stockholm arbetar du självständigt med att driva anläggningsprojekt inom mark och infrastruktur. Platschefen har ansvaret för den dagliga planeringen, produktionen, ekonomisk uppföljning samt kund- och medarbetarkontakter där du har stor påverkan i hur du driver ditt jobb. Peab söker en person som är duktig i planerings- och produktionsfrågor som kan utveckla befintliga kunder och kontakter och stå arbetschefen nära i tidiga skeden. Produktionen kommer att vara i Stockholm med omnejd och till ditt stöd finns arbetschef, stab, kalkyl mm stationerade i Solna.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har bygg/anläggningsteknisk utbildning och/eller relevant arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Allra helst som platschef ett par år eller som arbetsledare med ett större ansvar.

Dina egenskaper

Du bör ha goda ledaregenskaper och vara driven som person. Du drivs av entreprenörsanda och gillar problemlösning. Vidare är du även strukturerad, självgående samt ställer höga krav på dig själv och andra. Din datamognad samt ekonomiska kunskaper är goda. B-körkort är ett krav. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt ök. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej