Inaktiv platsannons

Elektriker i Eskilstuna

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.

Om tjänsten

Elektriker

Nu söker vi elektriker till vår depå i Eskilstuna!

 Om rollen

På Lambertssons depå i Eskilstuna kommer du främst att arbeta med tillfällig el och värme för byggindustrin, vilket innefattar arbete inom bygg-el, belysning, passersystem/larmanläggningar fiberuppkopplingar och uppvärmning på byggarbetsplatser. I dina arbetsuppgifter ingår även reparation, service och underhåll både hos kunder och inne på verkstad. Visst arbete med vägbelysningsentreprenader och rena elinstallationer kan förekomma. Vid behov kan arbete på annan ort förekomma.

Kvalifikationer

  • 3-årig yrkesutbildning inom el
  • B-körkort
  • God datavana

Personliga egenskaper

Vi söker dig som trivs med ett mångsidigt och omväxlande arbete. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och trivs i en roll där du får ta mycket eget ansvar. Vidare har du förmågan att ta egna initiativ och att arbeta självständigt.

Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag så sök tjänsten redan idag!

Vi arbetar med centrala avtalspartners och avböjer därav alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjälp i denna rekrytering.

Välkommen med din ansökan!

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Eskilstuna
Typ av jobb
Kontor / Administration , Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej