Inaktiv platsannons

Fartygsoperatör SCA i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Fartygsoperatör till SCA Sourcing & Logistics i Sundsvall

På SCA Sourcing & Logistics tillhandahåller vi omfattande sjö- och landtransporttjänster inom Europa och till översjömarknader. Vår verksamhet stöds av ett nätverk av terminaler på strategiska platser i Europa. Läs mer på . Just nu söker vi en kund- och resultatorienterad Fartygsoperatör som trivs att arbeta i team.

Din nästa utmaning

Som fartygsoperatör på vår avdelning Forwarding och gruppen Vessel Operations kommer du att bidra till att erbjuda våra kunder en kostnadseffektiv transportservice till god kvalité.


I arbetet ingår dagliga kontakter med fartyg, hamnar, kunder och leverantörer för lastplanering, koordinering och optimering av våra fartygsresurser samt lastmaterial. Vidare ingår att ta emot bokningar, lämna kundofferter samt ekonomisk uppföljning av våra olika uppdrag. Du är också delaktig i att arbeta för förbättrade administrativa processer.

Vem är du?

Vi söker dig som är kund- och resultatorienterad och som trivs att arbeta i team.


Du är strukturerad och noggrann, gillar att lösa problem i högt tempo, har siffersinne och känsla för god service. Det är också viktigt att du har lätt för att kommunicera och att du trivs med ett arbete som präglas av ständiga förändringar.


Vi ser gärna att du har en logistik- eller ekonomutbildning på högskolenivå eller sjöfartsrelaterad utbildning. Erfarenhet av arbete som fartygsoperatör/befraktare eller motsvarande är meriterande.


I övrigt vill vi att du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift och att du har god datorvana. Din personlighet och ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden; respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserikt. Du kommer jobba i ett team med engagerande kollegor. Du kommer också samarbeta internationellt med övriga kollegor inom affärsområdet i olika projekt eller nätverk. Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt.


Din utvecklingsplan kommer vara en blandning av företagets behov och dina personliga ambitioner. Vi erbjuder dig ett ersättnings- och förmånsprogram som är konkurrenskraftigt på den lokala marknaden. Syftet är att uppmuntra professionell utveckling och höga prestationer. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)