Inaktiv platsannons

Controller SCA i Timrå

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Controller till SCA Östrand

Till vårt team söker vi nu en helhetstänkande, analytisk och prestigelös controller.

Din nästa utmaning

Du kommer att arbeta nära produktionen i rollen som controller och vara en viktig sparringpartner i verksamheten för att omsätta operativa faktorer i ekonomiska termer och tvärtom. Då produktionsanläggningen är ny, efter en stor investering, kommer stort fokus att läggas på att utveckla våra ekonomiska modeller och uppföljning av produktionskostnader och förbrukning.


Andra viktiga arbetsuppgifter är delaktagande i och rapportering av bokslut, budget och prognoser.  


Arbetsuppgifterna spänner över hela ekonomiområdet då Ekonomiavdelningen på Östrand är ett litet team som flexibelt ska lösa avdelningens arbetsuppgifter.

Vem är du?

Vi söker dig som är civilekonom eller har motsvarande bakgrund och har relevant yrkeserfarenhet om cirka 3-5 år som revisor, redovisningskonsult, controller eller motsvarande. Tjänsten kräver att du är allmänt systemkunnig samt är en van användare av Officepaketet och har mycket goda kunskaper i Excel.


Som person är du noggrann, ansvarsfull och tar gärna egna initiativ. Du har lätt för att kommunicera på såväl engelska som svenska, både i tal och i skrift. Du är duktig på att hitta lösningar och gillar att leverera service på hög nivå. Du är social och trivs med att bygga relationer i organisationen på ett prestigelöst sätt. Då arbetet innebär många olika kontaktytor kommer det att ställas höga krav på din förmåga att samarbeta. Vidare tror vi att du motiveras av att skapa ordning och reda i en verksamhet i ständig förändring och håller alltid god kvalitet i leveransen.


Din personlighet och ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden; respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserikt. Du kommer jobba i ett team med engagerande kollegor och i olika projekt. Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Timrå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Timrå | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)