Inaktiv platsannons

Ekonomiassistent till bolag i norra Skåne! i Hässleholm

Om tjänsten

Vi söker dig som tidigare arbetat med leverantörsreskontra och trivs i en flexibel roll. På detta uppdrag kommer du arbeta hos vår kund, ett trevligt bolag i norra Skåne och tillhöra ett härligt team som genomsyras av serviceandra.  Du kommer arbeta nära verksamheten och rapportera direkt till ekonomichef. För den som vill ges möjlighet till utveckling och större ansvarsområden. Uppdraget är på 6 månader med start i augusti och det finns även stora möjligheter till överrekrytering.

 

Arbetsuppgifter

  • Scanning av fakturor
  • Intern fakturering
  • Ansvar för bolagets fordon och registreringsbevis

 

Lämplig bakgrund

Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, alternativt arbetserfarenhet som bedöms likvärdig. I tidigare roller har du arbetat med leverantörsreskontra och är bekväm i arbetsprocessen gällande detta. Du har vana av att arbeta i ekonomisystem samt intresse för att sätta dig in i nya system. Utöver detta är du även flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift.

 

Din personlighet

För denna roll ser vi att du är självgående och driven. Du har förmåga att ta egna initiativ och lösa problem som uppstår. Att arbeta i team är något du trivs med och du har en god samarbetsförmåga. Du räds inte för att ta dig an nya utmaningar utan tycker detta är roligt och motiverande. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och är serviceminded.

 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Hässleholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Hässleholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb