Inaktiv platsannons

Projektingenjör Kalkyl Väg och Anläggning i Västerås

Projektingenjör med en känsla för siffror till Väster... På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun....

Om tjänsten


Projektingenjör med en känsla för siffror till Västerås


På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Region Mellansverige består av fem distrikt och ansvarar för Skanskas väg- och anläggningsarbeten i Östergötland, Närke, Dalarna, Sörmland, Västmanland, Uppsala samt Gävleborg


Vi söker nu en projektingenjör med fokus på kalkylarbete till vår verksamhet i Västerås.


Vi behöver nästa kugge till vårt team!


Vår verksamhet i Västerås är inne i en expansiv fas och vi behöver nu förstärka teamet med en projektingenjör som kommer fokusera mycket på kalkylarbetet. Det är en viktig roll där du bidrar till att vi vinner affärer hos våra kunder och att vi i slutändan levererar en bra produkt. Rollen innebär att du jobbar nära projektchef och/eller produktionschef och stöttar dessa i varje steg i projekten. Du sitter med i tidiga skeden vid bland annat anbud men även när projekten väl startar med till exempel inköp, ekonomiuppföljning och arbetsmiljö/säkerhet. Arbetet varierar mellan att vara självständigt och att jobba nära vår personal ute i produktionen. Du ser till att vi ständigt utvecklar våra arbetssätt utifrån de förväntningar som ställs på oss och ser till att vi driver lönsamma projekt.



Är du personen vi kan räkna med?


Vi söker en medarbetare som är duktig på siffror och brinner för leverans och kvalitet! För att lyckas som projektingenjör så bör du ha relevant akademisk utbildning, samt några års erfarenhet av en liknande roll. Det är så klart mycket meriterande med erfarenhet av kalkyl- och anbudsarbete från byggproduktion, men du kan också suttit med liknande arbetsuppgifter i andra branscher.

Det krävs att du är flexibel som person då rollen innebär att du har varierande arbetsuppgifter, där du ena dagen jobbar självständigt och nästa tillsammans med vår produktionspersonal ute i projekt. Eftersom du har kontakt med både vår interna personal och våra kunder så krävs en god kommunikationsförmåga.



Ansök idag


eller senast 2018-08-05 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)