Inaktiv platsannons

Internkommunikatör till BoKlok i Malmö

Om tjänsten

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge och Finland och ansvarar för hela värdekedjan från produktutveckling ända fram till inflyttning.

 

Internkommunikatör till BoKlok i Malmö

 

På BoKlok vill vi utmana branschen och visa att det går att skapa hållbara hem för människor med vanliga plånböcker. Vi har en öppen kultur med sunda värderingar och hängivna kollegor. Nu söker vi dig som vill arbeta med internkommunikation i ett företag med en stark kommunikativ affärsidé; att skapa hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris.

 

Du kommer arbeta med BoKloks medarbetare som främsta målgrupp. Uppdraget innebär bland annat att du behöver kunna göra komplexa sammanhang lätta att förstå och kunna kommunicera och målgruppsanpassa dem i olika kanaler. Du kommer att ingå i en kommunikationsenhet om fyra personer med nära samarbete både inom gruppen och med andra delar av organisationen.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Skriva nyheter och artiklar till intranät, ta fram nyhetsbrev, göra enklare interna filmer och ta bilder.
  • Stötta chefer i organisationen med formulering och spridning av budskap.
  • Planera och genomföra kommunikationsinsatser, organisera möten och evenemang i stort och smått.
  • Ta fram upplägg, budskap och presentationer för interna utbildningar och möten.
  • Redigera och formge i Adobe-paketet

 

Är det här du?

Du trivs med att arbeta både strategiskt och operativt. Som person är du drivande och självgående samt har förmåga att ta egna initiativ inom internkommunikationen så att det skapas rutiner i takt med att bolaget växer. Det är viktigt att du är prestigelös och gillar att arbeta i en ständigt växande organisation med högt tempo. Du har lätt för att bygga relationer och samarbeta med andra. Vi tror att du har akademisk examen inom kommunikation, journalistik eller motsvarande. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och har goda kunskaper engelska. Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av kommunikationsarbete och/eller journalistik. Erfarenhet av förändringskommunikation är ett plus. BoKlok har stor geografisk spridning och resor ingår därför som en naturlig del i tjänsten.

 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar BoKlok med Hammer & Hanborg och du ansöker om jobbet .

 

Om frågor kring rekryteringsprocessen eller om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Charlotta Rydström på Hammer & Hanborg; 0702–303 499,

 

Vi ser fram emot din ansökan!

  •  

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)