Inaktiv platsannons

Mark i Stockholm

Om tjänsten



Skanska söker Mark- och Anläggningsarbetare till Väg & Anläggning i Stockholm

Skanskas region Väg och Anläggning Stockholm bedriver olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Som ledande samhällsbyggare vill vi på Skanska stärka förutsättningar för svensk tillväxt och tillgänglighet.

Vill du vara med och jobba på Stockholms mest spännande och utmanande byggprojekt? Då har du en framtid på Skanska!

Distrikt Birka är en del av regionen som är specialiserade på främst VA-arbeten. Typiska projekt för oss är att bygga VA-nät och vägar i omvandlingsområden, nyexploateringsområden mm. Vi är till exempel med i byggnationen av Täby Park, en helt ny stadsdel i Täby som byggs på den gamla galoppbanan samt på kommande etapper av Barkarbystaden i Järfälla.

Vi söker ett flertal mark- och anläggningsarbetare med erfarenhet inom området

Arbetsuppgifterna varierar mellan grundläggning, schaktarbeten, finplaneringsarbete såsom stensättning, plattläggning, plantering och rörläggning. Du är trygg i din yrkesroll. Du söker nya utmaningar och vill vidareutvecklas inom ditt yrke. Yrkesbevis är en merit.

Du kommer att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift - att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet. Våra team präglas av gemenskap och gott samarbete, nytänk och framåtanda, glädje och stolthet över gruppens prestation. Vi främjar mångfald och inkludering. Vi har hög lönsamhet och strävar efter att alltid bli bättre.

Du gillar ordning och reda och får saker ur händerna 

För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i grupp och du bidrar också till en god stämning. Du är positiv till din läggning, ser möjligheter istället för hinder. Du är självgående och har ett driv att få saker ur händerna. Du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Du känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag i projektet.
Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök idag

Genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Vi rekryterar löpande och ser därför gärna att du skickar in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2018-07-29.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)