Inaktiv platsannons

Arbetsledare, Hus Göteborg

Om tjänsten

Vårt kära Göteborg växer så det knakar. Det gläder oss att fler vill bo och verka i vår stad och inte minst att Skanska, Hus Göteborg har fått förtroendet att bygga många nya bostadshus såväl som kommersiella fastigheter. Vi präglas av ständig utveckling med bästa hållbara framtid, miljö och säkerhet i fokus. För att vi ska fortsätta att bygga och utveckla staden i bästa takt söker vi efter förstärkning av duktiga arbetsledare. 



Vi växer med Göteborg och bygger staden! Vill du vara med?

Den senaste tiden har vi startat många spännande projekt. Ett axplock av våra projekt är bostadskvarteren Lundbypark och Makrillen samt Nya Kungälvs Sjukhus och utbyggnaden av Kungsmässan köpcentrum. Kanske blir det du som kommer att leda och bygga ett av våra projekt?

Vi söker erfarna arbetsledare som längtar efter en riktig utmaning!

Som arbetsledare på Skanska har du en nyckelroll och är dagligen på plats i vår produktion där allt händer. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag.

Du är en naturlig lagspelare som förstår vikten av goda relationer och samarbete. Tillsammans med kollegor och entreprenörer i projektet hittar du de bästa lösningarna för att driva projektet inom ramen för kvalitet, tid och ekonomi. Du är nyfiken, vill utvecklas i det du åtar dig och ger gärna det lilla extra för att teamet och projektet ska komma framåt.

Vill du bli en del av vårt framgångsrika team? Ansök idag!

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är den 16 augusti.

För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta någon av våra distriktschefer:
Anna Säfwenberg, Bostad, 010-44 84 375
Mikael Hammarfjord, Bostad, 010-44 80 555
Olof Peterson, Hus, 010-44 84 319
Charlotta Cvach, Hus, 010-44 84 067

Under semestertid har vi begränsad möjlighet att ta samtal. Vi ser fram emot att höra från dig och att få berätta mer.

Ta chansen att utveckla Göteborg tillsammans med oss!


Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.


Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)