Inaktiv platsannons

Två administratörer inriktning VFU till lärarprogrammen i Uppsala

Om tjänsten

Sortera på publicering: 2018-06-28

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 42.000 studenter, 7.000 anställda och en omsättning på 6,7 miljarder kronor.

Enheten för studievägledning och VFU (verksamhetsförlagd utbildning) för lärarprogrammen är fysiskt placerad i Campus Blåsenhus, mellan slottet och Botaniska trädgården i Uppsala. Enheten tillhör Områdeskansliet för humaniora och samhällsvetenskap. De två administratörer vi söker kommer att arbeta i nära samarbete med de VFU-koordinatorer och studievägledare som är anställda vid enheten.

Arbetsuppgifter:

De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av att (i nära samarbete med kommunala VFU-samordnare och universitetets VFU-koordinatorer) administrera frågor som rör VFU och föra dialog med olika aktörer som är involverade i lärarstudenternas verksamhetsförlagda utbildning.I arbetsuppgifterna ingår att:

Arbetet kan även innefatta i övrigt förekommande arbetsuppgifter inom enheten.

Kvalifikationskrav:

Vi söker dig med högskoleutbildning eller motsvarande kompetens/erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig samt erfarenhet av väl vitsordat administrativt arbete. Du har dessutom erfarenhet av studentinriktad verksamhet och har mycket god samarbetsförmåga. Du ska ha datorvana och god förmåga att uttrycka dig på svenska både i tal och skrift.

Arbetet ställer stora krav på att självständigt kunna driva och slutföra arbetsuppgifter inom givna ramar, även under tillfälliga arbetstoppar samt förmåga att ta egna initiativ. Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper som ansvars- och servicekänsla, noggrannhet, ordningssinne, problemlösningsförmåga, lämplighet, självständighet och organisationsförmåga.

Önskvärt/meriterande i övrigt:

Tidigare erfarenhet av VFU-administration är meriterande, liksom god kännedom om universitet och högskolor. Meriterande är även erfarenhet av universitetets studieadministrativa system.

För att din ansökan ska anses komplett ska den innehålla CV, personligt brev och två referenser som styrker din kompetens.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Tillträde: 2018-10-01 eller efter överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan tillämpas 

Anställningens omfattning: 100%

Upplysningar om anställningen lämnas av 
Enhetschef Anna Hagborg, tel 018-471 1492, e-post: anna.hagborg@uadm.uu.se

Välkommen med din ansökan senast den 15 augusti 2018, UFV-PA 2018/2400.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Vi tar enbart emot ansökan på det sätt som beskrivs i annonsen.

Publicerad den

19-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej