Inaktiv platsannons

Projektledare (PL/UL) till Vattenfall Services i Lund

Om tjänsten

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Har du erfarenhet av projektledning inom entreprenad? Till vår södra region söker vi nu en driven och självgående Projektledare som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa!

Din roll som Projektledare:
Vi söker dig som vill ha ett självständigt och utmanade arbete där du har ansvaret för genomförandet av våra projekt. Vi söker en medarbetare till någon av de två rollerna; Projektledare (PL) och Underhållsledare (UL).

Rollen som Projektledare innebär ett utmanade arbete där du har ansvaret för genomförandet av våra projekt. Du kommer att ha ett totalansvar för dina projekt och utfallet i dessa.

Rollen som Underhållsledare innebär ett brett ansvar där du leder avdelningens medarbetare i det dagliga arbetet. Det är ett utvecklande arbete med kunden i fokus där du leder och planerar underhållsarbeten och mindre projekt. Våra kunders anläggningar omfattar hela spänningsintervallet 0,4-400 kV.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • Tidsplanering och projektbudget
  • Resurssättning
  • Kundförhandlingar och kontakter
  • Uppföljning av arbetsmiljö
  • Genomgång innan, och uppföljning efter, med projektmedlemmar
  • Hantera genomförande och driftsfrågor
  • Ordna med utrustning och beställa entreprenörer samt utse lämpliga resurser inklusive underentreprenörer - alltid med säkerhet, miljö och ekonomi i åtanke.
Dina kvalifikationer:
  • Teknisk utbildning på gymnasienivå
  • Minst 2 års erfarenhet av projektledning där kundkontakter, hantering av budget, tidplaner och uppföljning ingått i ditt arbete
  • Kunskap och erfarenhet från entreprenadbolag
  • B-körkort
  • God datavana, kunskaper i Microsoft Office
  • Mycket goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
Det är meriterande om du även har:
  • Vidareutbildning eller erfarenhet inom elkraft
  • Erfarenhet från projektledning inom elkraftsbranschen.
För att lyckas som projektledare hos oss behöver du vara affärsmässig och initiativtagande. Du har en god problemlösningsförmåga, är strukturerad och tycker om att ha många projekt pågående samtidigt. Du har därmed en förmåga att koordinera och driva ditt arbete framåt på ett självständigt sätt med goda resultat. Samtidigt främjar du samarbete samt har ett öppet och tydligt kommunikationssätt.

För dig som vill utvecklas vidare finns goda karriärmöjligheter både hos oss på Services och inom Vattenfallkoncernen såväl inom Sverige som internationellt.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Sista ansökningsdag: 2018-08-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Omfattning: Heltid, fast anställning med provanställning

Placeringsort: Flexibelt, enligt överenskommelse med arbetsgivare

För information: Om frågor kring tjänsten kontakta rekryterande chef Janne Ylioja på 0705-194428 och om frågor kring rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult Anna Messa på 0733-434310.

Fackliga representanter: Fackliga kontaktpersoner är Marie Gelin Unionen, Juha Siipilehto SEKO, Anders Landqvist Ledarna och Torbjörn Blom Akademikerna. Alla nås via Vattenfalls växel, 08-739 50 00.

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass vilket innebär att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll samt säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövningen genomförs drogtest.

Om Vattenfall:

Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom belysning, energieffektivisering och mätning. Våra drygt 1 600 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Läs mer på www.vattenfallservices.se

Följ oss gärna!

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – vattenfallservices

Sökord: projektledare, underhållsledare, elkraft, el, energi, teknik, projektledning, underhåll

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Lund
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Lund | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)