Inaktiv platsannons

Stockholm Street Festival 2018 söker volontärer

Stockholm Street Festival Vänf... Är du intresserad av internationella gatuartister och erkända gatukonstnärer som målar live? Då är detta en festival för dig! Du kommer att arbeta med professionella artister som har direktkontakt med...

Om tjänsten

Stockholm Street Festival Vänförening

Är du intresserad av internationella gatuartister och erkända gatukonstnärer som målar live? Då är detta en festival för dig!

Du kommer att arbeta med professionella artister som har direktkontakt med publiken, ge service och information till publiken på spelplatsen, guida publiken till rätta under uppträdandena, delta i ett gatukonstprojekt för barn och hjälpa till med att bygga upp och riva festivalen.

​I år har vi glädjen att ha med fyra fantastiska artister: den minimalistiske clownen Fermin från Argentina, den skicklige hula-hoop-artisten Toni Smith från Nya Zeeland, kanadensaren och publikmagneten DynaMike som jonglerar med bland annat motorsågar och den magiske statyn The Golden Fairy som sprider godhet och guldglitter över publiken.

Stockholm Street Festival 2018 äger rum på tre ställen: den 14 juli i Bagarmossens centrum, den 15 juli på Skärholmens torg och den 18 juli på Medborgarplatsen.
Fyll i en intresseanmälan i formuläret nedan så berättar vi mer. Du engagerar dig enligt ett schema. Festivalen är på spelplatsen mellan kl 09.00 och 20.00 varje festivaldag.

Du kan också läsa mer om Stockholm Street Festival på vår hemsida:

Varmt välkommen att bli en del av street communityn!

När och var ska uppdraget genomföras: 
Den 14 juli i Bagarmossens centrum, den 15 juli i Skärholmens centrum och den 18 juli på Medborgarplatsen, i Stockholm.
Specifika önskemål eller information: 
Språkkunskaper eller att kunna tala svenska är en tillgång men inte ett krav.
Minimiåtagande: 
Fyra timmar är minimum.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Volontärarbete