Inaktiv platsannons

Junior Controller i Solna

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra drygt 170 butiker runt om i Sverige.

Om tjänsten

Din roll

Som Junior Controller på Lidl rapporterar du till Teamchefen för reporting-teamet och har även ett mycket nära samarbete med dina övriga kollegor. Du kommer att arbeta med att sammanställa rapporter och finansiell information för olika delar av organisationen. Du tar fram vecko-, månads- och kvartalsrapporter till moderbolaget i Tyskland och till ledningsgruppen i Sverige.

Vidare arbetar du med månadsbokslut, nyckeltalspresentationer till ledningsgruppen, samt budget och planeringsarbete. En stor del av arbetet innebär att säkra rapporteringen och att förbättra rapporteringsprocessen.

 

 
Din bakgrund

Du har en avslutad högskoleutbildning inom ekonomi samt ett stort intresse för de analytiska delarna i controller-rollen. Som person är du noggrann, har en välutvecklad analytisk förmåga och har en hands-on attityd i ditt sätt att arbeta. Du har även en hög stresstålighet, vilket krävs för att klara av ett klimat med korta deadlines.

För att klara av rollen behöver du dessutom en mycket god kompetens och ett stort intresse för att analysera stora datamängder. Du är en mycket van användare av Excel och det är meriterande med kunskaper inom VBA. Du behöver kunna uttrycka dig väl på engelska i både tal och skrift. Goda kunskaper i tyska, alternativt en stark vilja att lära dig språket är meriterande.

 
Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs – på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Tjänsten är en heltidstjänst och som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Du är placerad vid vårt huvudkontor i Solna.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)