Inaktiv platsannons

Vi söker samordningsvolontärer i Örebro

Läkare i V... Läkare i Världen söker nu samordningsvolontärer i Örebro som kan bidra till verksamhetens organisering och effektivitet. Läkare i Världen (LiV) är en internationell organisation som arbetar för att sjukvård ska vara en mänsklig...

Om tjänsten

Läkare i Världen

Läkare i Världen söker nu samordningsvolontärer i Örebro som kan bidra till verksamhetens organisering och effektivitet. Läkare i Världen (LiV) är en internationell organisation som arbetar för att sjukvård ska vara en mänsklig rättighet. LiV bedriver för närvarande projektet Frisk i Örebro (Fattigas Rätt i Svensk Kontext) och behöver volontärer som kan hjälpa till med samordning och administration. Samordningsvolontärerna förväntas stödja projektets koordinator med uppgifter inom schemaläggning, rekrytering av nya volontärer, introduktion av nya volontärer samt ett fåtal administrativa uppgifter.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Uppdraget utförs i Örebro under varierade tider som vi kommer överens om tillsammans.
Specifika önskemål eller information: 
Sjukvårdsutbildning är inget krav utan alla är välkomna med en intresseanmälan. Socionomutbildning är ett plus och likaså språkkunskaper inom rumänska och bulgariska men det är inget krav. Som samordningsvolontär kommer du att få en introduktion av projektets koordinator med information om organisationen, hur vi arbetar samt vilka system vi arbetar inom. Vi är väldigt måna om att ett volontärskap hos LiV ska kännas tryggt och givande.
Minimiåtagande: 
Vi ser gärna att du som samordningsvolontär är tillgänglig minst 1 gång i månaden men gärna fler gånger.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Volontärarbete