Inaktiv platsannons

Var med och skapa en inkluderande gemenskap i Kalmar!

Föreningen skapar möjligheter – genom egna aktiviteter och samarbeten - för människor att kunna träffas i och runt Kalmar. Föreningen Gemenskap Kalmar vill verka för en förbättrad integration, trevlig samvaro och ett trivsammare Kalmar för alla.Visionen är att alla ska känna sig lika välkomna och att de har en given plats i vår gemenskap. Syftet är att umgås på lika villkor. Gemenskap Kalmar är en partipolitiskt och religiöst obunden förening av frivilliga krafter som arbetar med att underlätta helhetsintegrationen för nysvenskar och etablerade svenskar. Föreningen baserar verksamhetens värdegrund på FN´s deklaration om de mänskliga rättigheterna och tolererar inga diskrimineringar i någon form. Alla är välkomna!

Om tjänsten

Gemenskap Kalmar

​Vill du bidra med din tid hos Gemenskap Kalmar? Du är välkommen att delta i vår gemenskap, samtidigt som du gör en enkel, men värdefull insats för en medmänniska! Det är du som bestämmer när, med vad och hur mycket du vill bidra!

Vi arrangerar olika aktiviteter under verksamhetsåret. Det är till dessa aktiviteter vi söker volontärer. Våra aktiviteter är av olika karaktär, oftast inom Kalmars stadskärna. Vi arrangerar kompisträffar, som innehålla aktiviteter som bowling, promenader, picknick och fikastunder, after work, manifestationer, föreläsningar och workshops, medan vi pratar om allt mellan himmel och jord. För just detta uppdrag söker vi volontärer för att hjälpa oss att marknadsföra vår förening och våra samarbetspartners initiativ. Vi är i dagsläget ambassadörer i Kalmar Län för Öppna Dörrens initiativ Kompisbyrån och Invitationsdepartementet.

Kan och vill du hjälpa till i föreningen ca 2-4 timmar i månaden? Fyll i dina kontaktuppgifter här, så hör vi av oss!
Du som är intresserad ska skriva några rader om dig själv, dina intressen och varför du är intresserat av uppdraget!

När och var ska uppdraget genomföras: 
Löpande och/eller månadsvis under verksamhetsåret, ca 2-4 timmar per månad i Kalmar/ Kalmar Län (beroende på bostadsort!)
Specifika önskemål eller information: 
Alla är välkomna i vår förening, därför krävs inget speciellt för deltagandet på våra aktiviteter. Det är önskvärt med tidigare erfarenheter vid värd/ledaruppdrag.
Minimiåtagande: 
En aktivitet, 2-4 timmar. Vi har en aktivitet varje månad och utöver det löpande aktiviteter genom våra samarbetspartners.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kalmar
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kalmar | Volontärarbete