Inaktiv platsannons

Vill du möta människor och göra skillnad? Bli volontär i caféverksamheten. i Jönköping

Svenska kyrkan, Jönk... Diakonicentrum med café Navet skall i allt väsentligt vara en mötesplats för besökare och kunna skapa förutsättningar för gemenskap, delaktighet och glädje.Tillsammans bygger frivilliga och anställda meningsfulla...

Om tjänsten

Svenska kyrkan, Jönköping

Diakonicentrum med café Navet skall i allt väsentligt vara en mötesplats för besökare och kunna skapa förutsättningar för gemenskap, delaktighet och glädje.Tillsammans bygger frivilliga och anställda meningsfulla verksamheter samt bistår med praktisk hjälp till den som behöver stöd i sin vardag.
Cafét är öppet dagtid, måndag till fredag. Vi försöker även att ha extra öppet när det händer arrangemang i staden. Uppgifter består av enklare caféuppgifter, tex. Brygga kaffe, göra frallor, servera våfflor och ostkaka vissa dagar. Fokus är att möta besökaren och att kunna bryta ensamheten en stund.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Cafe är öppet vardagar mellan 11-16 och man hjälper till under ett tre timmars pass. Hur ofta man är volontär kommer man fram till tillsammans, men det är väldigt flexibelt.
Specifika önskemål eller information: 
Vi önskar att du har ett brinnande intresse för människor, delar våra värderingar och vill göra något meningsfullt för någon annan.
Minimiåtagande: 
Enligt överenskommelse.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jönköping | Volontärarbete