Inaktiv platsannons

Tekniker elkraft – Vattenfall Services i Storuman

Om tjänsten

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vi rekryterar nu en serviceinriktad tekniker till vår projekt- och underhållsverksamhet, med placering i Storuman. Vi erbjuder ett ansvarsfullt och spännande och arbete. Här kommer du att ha goda möjligheter att påverka din arbetssituation i en självständig roll där ditt driv och din förmåga att ta ansvar kommer att vara avgörande.

Din roll som tekniker
Du kommer arbeta med projekt och underhåll av friledningsnät, jordkabelnät och nätstationer samt felavhjälpning inom spänningsnivåer 0,4-, 10-, 20 kV.
Det här är jobbet för dig som tycker om kundkontakt och samarbete, här kommer du ofta att arbeta utomhus och ha möjlighet att analysera och lösa olika tekniska problem för att säkerställa en trygg elleverans.
Resor och övernattningar förekommer i arbetet, eventuellt också beredskap. Vi erbjuder ett ansvarsfullt och självständigt arbete med utvecklingsmöjligheter där du kan växa i din roll.

Dina kvalifikationer som tekniker
Du tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet för dig. Säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services.
Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av att arbeta som distributionselektriker/linjemontör inom spänningsnivåer 0,4-, 10-, 20 kV. I grunden har du teknisk elutbildning på gymnasienivå, eftergymnasial utbildning inom eldistribution är meriterande. Vi ser gärna att du har utbildningar som ESA, Säkerhet på väg och Hjärt- och lungräddning samt intyg för arbete på hög höjd.
För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du tycker om teamwork och att du kan axla både frihet och ansvar i en kund- och resultatorienterad verksamhet. Du måste ha B-körkort, det är meriterande om du har BE-körkort. Tala och skriva svenska är ett krav, gärna också engelska.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Storuman
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Storuman | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)