Inaktiv platsannons

Projektledare - Vattenfall Eldistribution AB i Stockholm

Vill du bidra till en fossilfri framtid?  Hos oss får du vara med och utveckla morgondagens samhälle genom klimatsmarta elnät. Du kommer... • Ansvara för projektledning för vårt distributionsnäts investeringsportfölj • Planera...

Om tjänsten

Vill du bidra till en fossilfri framtid?  Hos oss får du vara med och utveckla morgondagens samhälle genom klimatsmarta elnät.

Du kommer att

• Ansvara för projektledning för vårt distributionsnäts investeringsportfölj
• Planera och driva dina projekt i mål till rätt kostnad, kvalitet och tid
• Följa prognos och budgetuppföljning för beslutade projekt
• Upphandla och leda konsulter, leverantörer och entreprenörer
• Samverka internt med övriga funktioner inom Eldistribution samt kunder, kommuner och myndigheter.

Vi söker dig som
Har en eftergymnasial utbildning, helst inom elkraftsteknik eller en motsvarande yrkeserfarenhet. Vi ser gärna även att du har erfarenhet av att leda investeringsprojekt, gärna  för distributionsnät. Goda kunskaper, och erfarenhet inom entreprenadjuridik ,EBR och AMA, konstruktioner och arbetsmetoder värderar vi högt. Du är lösningsorienterad och ser möjligheter, både i projektmål och effektmål. Arbetet innebär en stor del externa kontakter (kunder, markägare, leverantörer, entreprenörer och myndigheter), varför vi gärna ser att du har god social förmåga, ett stort engagemang och lätt för att kommunicera, både skriftligt och muntligt. I den här rollen behöver du också vara ansvarstagande, driva ditt arbete framåt med god kvalitet, ha ett strukturerat arbetssätt och kunna fatta snabba beslut. Placeringsort är Solna men är du bosatt i Mälardalen är det inget hinder. Körkort klass B erfordras.

Det är meriterande om du
Har kunskap inom elnätsbranschen och distributionsverksamhet, gärna från entreprenörssidan.

Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.

Läs mer om oss på:  

Ö

Publicerad den

25-02-2019

Extra information

Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis