Inaktiv platsannons

Accelerate – Utvecklingsprogram för juniora säljare i Linköping, Norrköping

Om tjänsten

Accelerate – Utvecklingsprogram för juniora säljare Linköping, Norrköping
Sista ansökan 2018-08-12

Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Har du nyligen tagit examen och vill fördjupa dina kunskaper inom försäljning? Vill du få en kickstart in i it-branschen som säljare? Vi tror att studenter i början av sina karriärer besitter en hög motivation och ambition, likväl som nytänkande och en vilja att lära sig ny saker. Det vill vi ta till vara på genom att ge förutsättningar och verktyg till en fortsatt utveckling. För att möjliggöra det har vi startat upp ett utvecklingsprogram för nyexaminerade som vill bli en framgångsrik försäljare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.  
 
"Det är en kickstart in i it-branschen och det har gett mig en möjlighet att bygga en framtid jag inte trodde var möjlig tidigare. Programmet varvar praktiskt arbete med utbildning på ett bra sätt." – Johanna Nilsson, tidigare deltagare i Accelerate.  
 
Din roll i laget  
Du kommer att få delta i det dagliga arbetet och i olika projekt, men även genomföra aktiviteter och utbildningar tillsammans med de andra deltagarna. Tillsammans med din närmaste chef kommer ni att sätta upp en personlig målplan för dig under programmet. Det är däremot du själv som ansvarar för din utveckling och du har möjlighet att forma din resa. Du kommer att tilldelas en egen mentor som stöd samtidigt som du kommer att omges av hjälpsamma och trevliga kollegor. Programmet pågår i sex månader med start den 27:e augusti. Målet efter att ha genomfört programmet är att du blir en del av vår kompetenta försäljningsstyrka.  
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande:  
Du eftersträvar att alltid utvecklas och söker aktivt utmaningar. Du sätter höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. I yrkesmässiga sammanhang upplevs du som social där du skapar kontakter samt underhåller relationer. Du är ansvarsfull och driver vidare dina processer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping, Norrköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)