Inaktiv platsannons

Konsult inom Windows och AD i Örebro

Om tjänsten

Konsult inom Windows och AD Örebro
Sista ansökan 2018-08-17

Vi är svenska landslaget i IT-infrastruktur  
Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.  
 
Din roll i laget  
Vi söker nu en driven konsult som brinner för Windows och Active Directory. Du kommer att jobba ute hos våra kunder. För att kunna arbeta med våra offentliga kunder, måste man vara svensk medborgare och får inte finnas i Polisens belastningsregister.  
 
Vi ser gärna att du har ett strukturerat arbetssätt och kan med enkelhet föra dokumentation. Som person är du ansvarsfull och serviceinriktad för att kunna leverera ett gott resultat till våra kunder. Naturligtvis är du intresserad av att utvecklas tillsammans med Atea i syfte att föra dig själv, våra kunder och företaget framåt.  
 
För att lyckas som konsult inom Windows och AD behöver du:  
• Minst 5 års erfarenhet från it-branschen  
• Kunskap om Microsoft Windows Server 2012/2016  
• Erfarenhet av att ha arbetat med Active Directory  
• Kunskap om hårdvara  
• Inneha B-körkort, och tillgång till egen bil  
 
Meriterande egenskaper inkluderar:  
• Grundläggande kunskaper inom nätverk  
• Grundläggande kunskaper inom TCP/IP  
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i IT-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?  
 
Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | IT | Heltidsjobb (förstajobb)