Inaktiv platsannons

Business controller i Stockholm

Om tjänsten

Dagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Dagab Inköp & Logistik är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos oss ger drivkraft växtkraft – och inom koncernen utvecklas vi tillsammans.

Bli en av oss

Till ekonomiavdelningen på Dagab Inköp & Logistik söker vi nu en Business controller till vårt affärsområde Externa affärer.

Ekonomiavdelningen på Dagab Inköp & Logistik består av 22 personer som arbetar med redovisning, ekonomistyrning, planering och uppföljning inom två huvudområden, Inköp och Logistik. I affärsområdet Externa affärer samlas alla externa sortiments-, inköps- och logistikaffärer för att skapa en struktur och en hemvist för Axfoods externa kunder inom servicehandeln.

Det här får du göra

Din roll är att stötta affärsområdet genom analys och uppföljning för att säkra en god lönsamhet och en fortsatt gemensam utveckling tillsammans med våra avtalsparter. Du kommer analysera våra befintliga avtal, samt bistå med ekonomisk support både internt mot verksamheten och externt mot våra avtalspartners. Du ingår i affärsområdets ledningsgrupp och deltar aktivt i avstämningar och upphandlingar mot kund.

 

Det här förväntar vi oss

Vi söker dig som har ett högt lönsamhetsfokus och en god affärsförståelse. Du har en hög servicenivå samt brinner för analys och att bidra till att utveckla affären.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper:

·         Avslutad eftergymnasial utbildning med ekonomisk inriktning

·         Minst två års arbetslivserfarenhet, gärna inom retail

·         God erfarenhet av att arbeta med bearbetning, struktur och analys av data

·         God system- och datavana, främst i användandet av Excel

·         Vi använder SAP som affärssystem och Microstrategy som verktyg för beslutstöd, tidigare erfarenhet av dessa plattformar är meriterande

·         Du har en hög affärsförståelse och är bekväm att presentera inför andra

Som person är du utåtriktad och har en stark kommunikativ förmåga, du har lätt för att skapa och underhålla goda relationer och samarbeten. Analytisk, strukturerad och driven är andra karaktärsdrag som kännetecknar dig.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb