Inaktiv platsannons

Senior fullstack javascriptutvecklare - redaktionell plattform (DN, Di och Expressen) i Stockholm

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vill du jobba med moderna webbtekniker i ett tvärfunktionellt, självstyrande team med fokus på användaren? Vill du utveckla en omtyckt produkt som är helt central i användarnas vardag och som påverkar miljontals svenskar? Då söker vi dig till vårt redaktionella plattformsteam.

Beskrivning av tjänsten

Dagens Nyheter, Dagens Industri och Expressen har ett gemensamt utvecklingsteam som utvecklar en egen modern plattform som används av redaktionerna för att publicera nyheter för några av Sveriges mest lästa sajter. Vårt arbete ger redaktionerna förutsättningar att ligga i framkant av framtidens nyhetsförmedling och driver på den digitala transformationen.

Vår plattform byggs från grunden och utvecklingen sker i moderna ramverk som React.js, Redux.js och Node.js och omfattar både frontend- och backendutveckling i en komplex miljö med flertalet integrationer mot andra system. Exempel på andra tekniker vi arbetar med är Elasticsearch, MongoDB och Redis. Vi strävar efter att välja rätt teknik för uppgiften.

Tillsammans med engagerade kollegor får du möjlighet att påverka beslut om produkten, arkitektur, plattformsval och vilken riktning produkten ska ta för att möta användarnas behov och ge redaktionerna möjlighet att arbeta innovativt.

Som utvecklare hos oss jobbar du i ett tvärfunktionellt, självstyrande team bestående av ca tio utvecklare, UX-designers, redaktörer och produktägare. Teamet arbetar agilt, med testdriven utveckling och releaser av ny funktionalitet sker dagligen. Placering av tjänsten är på Bonnier News kontor på Kungsholmen.

Publicerad den

27-02-2019

Extra information

Ort
Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis