Inaktiv platsannons

Drifttekniker för Microsoft applikationer till vår avdelning B2B Cloud i Kista

Om tjänsten

Tele2 är ett internationellt bolag med helhetslösningar inom IT och telekom till företag, privatpersoner och organisationer där lösningarna ska bidra till utveckling av effektivitet, relationer och affärer. Vi har utmanaranda i vårt DNA. Vi utmanar våra konkurrenter och marknaden förstås, men framförallt oss själva. Vi verkar på en marknad som ständigt växer och förändras. Våra kunder vill ständigt ha nya och bättre lösningar vilket ställer höga krav på oss. Självklart vill vi möta dessa krav, därför blir hur vi arbetar och vilka vi är vår nyckel till framgång.

Tele2s arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Vi drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kundernas bästa för ögonen. Det gör att alla våra anställda kan och förväntas bidra till vårt övergripande mål: Att vara bäst på att skapa värde för kunderna.

Vi söker nu Drifttekniker för Microsoft applikationer till vår avdelning B2B Cloud

 

Det här är jobbet…

Du kommer att jobba på B2B Cloud där du kommer att arbeta med Microsoft applikationer samt Hyper-V lösningar som vi driftar åt våra kunder. Lösningarna skall designas, implementeras och driftas. Du kommer troligtvis ha tyngdpunkten åt antingen 2nd line drift/implementation eller 3ed line drift/implementation/design/CSI. Det kommer finnas både enkla och avancerade lösningar, och i denna funktion kommer det ingå beredskap.

 

Det här är vad du har…

  • Mycket goda kunskaper i flera av följande tekniker; Exchange, IIS, Sharepoint, AD, RDP, Hyper-V, File, Print
  • Erfarenhet av drift av större miljöer
  • Erfarenhet av backuper, återläsningar och modeller för datarecovery
  • Erfarenhet av High Availability (HA) och Disaster Recovery (DR)
  • Svenskt medborgarskap är ett krav då anställningen är placerad i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänt resultat efter säkerhetsprövning och registerkontroll som kommer att genomföras.

 

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av följande;

  • Certifieringar
  • SCCM
  • Backup system
  • Övervaknings system

Vidare är din personlighet viktig för oss. Det är en självklarhet att du förstår och lever efter våra värderingar – The Tele2 Way. Vi levererar kvalitet och möter alltid våra kunders förväntningar, vi arbetar proaktivt med snabba, bra lösningar och agerar på ett öppet och prestigelöst sätt. Vi är utmanare i en föränderlig bransch och tar alltid kostnadsmedvetna beslut.

För att trivas och lyckas på Tele2 måste du vara en hängiven person som gillar utmaningar. Du trivs med att under perioder arbeta i högt tempo med tydliga deadlines. Du är inte rädd för att driva din åsikt men samtidigt är du lyhörd och flexibel.

Det här är vad Tele2 kan ge dig…

… en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad.

… stora möjligheter till spännande karriärvägar inom Tele2. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer. Vi ger dig chansen att utvecklas genom interna utbildningar och vidareutvecklingsprogram.

… vi tar hand om dig, både i din roll på företaget, men även utanför. Hos oss finns möjligheten till ett flexibelt arbete och förmåner som rör hälsa, föräldralön och pension.

Vill du veta mer om Tele2 och oss som jobbar här, surfa in på www.tele2.se/karriar och läs mer.

Tjänsten är placerad i Kista.

Är du en av oss? Välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer kommer ske löpande men med start i augusti. Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2018

 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kista
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kista | IT | Deltidsjobb