Inaktiv platsannons

Installationsledare till Hus Göteborg

Om tjänsten

Installationsledare till Hus Göteborg

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Vi är ett företag som drivs av
starka värderingar och tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till
nöjda kunder och en framgång på marknaden. Skanskas husregion i Göteborg består av två distrikt med fokus på bostadsbyggande, två distrikt med fokus på kommersiella fastigheter. Vi är en mycket ambitiös region med viljan att ständigt förbättra oss och nå världsklass i det vi gör!

Hotell Draken, Kungälvs sjukhus och Dockan, Lindholmshamnen är några av våra spännande projekt. Våra kunder ställer höga krav på vår leverans då produkterna ska vara levererade i rätt tid, till rätt kostnad och med rätt kvalitet. Utöver detta ställer vi på Skanska höga krav på säkerhet, arbetsmiljö och vill ha en effektiv produktion. Installationsledning är en nyckelkompetens som blir allt viktigare för vår verksamhet. Vi söker därför just nu installationsledare till stadens mest spännande byggprojekt.


Som installationsledare har du chansen att påverka

Rollen som installationsledare hos oss på Skanska är både utmanande och varierande. Du kommer att få arbeta i projekt i alla skeden; från idéskisser till produktion. Som installationsledare är man en viktig del i projektering, inköp och kalkyl, samt jobbar även med uppföljning och styrning i produktionen. Organisatoriskt kommer du att tillhöra regionens projekterings- och installationsgrupp. Du kommer att jobba i ett team som stöttar och utvecklar varandra då alla har olika tekniska spetskunskaper och som delar med sig av sin kunskap med glädje. I det dagliga arbetet kommer du vara en del av projektteamen tillsammans med projektchef, produktionschef, beställare, konsulter, arkitekt, entreprenörer, montörer mfl.

Du kan nätverkande och teknik

Du som söker kanske idag jobbar som konsult, projektledare hos en installationsentreprenör, installationsledare- eller samordnare.
Det är en fördel om du har några års erfarenhet av att jobba med installationer i byggprojekt. Du har en förmåga att se helheten och förstå vad som är kostnadsdrivande. Du behöver inte ha djupkunskaper inom alla installationsområden men du bör ha en övergripande systemförståelse. Du har djupare kunskaper inom något av områdena el, vent, rör eller styr.
Du är en lagspelare som nätvärkar framgångsrikt med egna gruppen samt kunder, leverantörer och underentreprenörer.

Ansök senast den 31 augusti

Ansök genom att skicka in ditt CV senast den 31 augusti Vi genomför löpande urval, så vänta inte med att söka. Vid frågor angående tjänsten kontakta gruppchef Lena Schälin 010-448 43 45.
Välkommen till Skanska!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)