Inaktiv platsannons

Arbetsledare Väg och Anläggning, Slussen Stockholm

Om tjänsten



På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Vi arbetar med en rad spännande projekt och söker nu en Arbetsledare till Väg & Anläggning Stockholm Stad som är ett av våra markdistrikt. Distriktet präglas av engagemang, nyfikenhet, mångfald och en inkluderande atmosfär. Du kommer att vara en del av Projekt Slussen, så ta chansen att vara med i Stockholms mest spännande anläggningsprojekt.


Du är trygg i din yrkesroll och söker nya utmaningar 


Vi söker dig som har över 5 års erfarenhet av en roll som arbetsledare inom området. Du är trygg i din yrkesroll och söker nya utmaningar för att du vill vidareutvecklas inom ditt yrke. Har du ambition och vilja att ta en roll som produktionschef/platschef i framtiden är vi intresserade att diskutera det med dig. Som arbetsledare leder du vår produktion mot uppsatta mål med fokus på bl.a. arbetsmiljö, kvalitet och lönsamhet. Vi arbetar med alla förekommande mark- och anläggningsarbeten så som schakter, rörläggning, vägbyggnation och finplanering. Du kommer att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift, att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt, med fokus på säkerhet och produktivitet. 


Du har en kall hjärna och ett varmt hjärta 


För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i grupp och du bidrar också till en god stämning och en inkluderande och varm atmosfär. Du är positiv och nyfiken till din läggning, ser möjligheter snarare än hinder. Har du erfarenhet av att arbeta i 3-D så är det ett stort plus, vi har inga pappersritningar utan utgår från digitala modeller. Vidare så ser vi att du är självgående och målinriktad. Du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och mer effektivt. Du känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag i projektet. 


Är du den vi söker?


Vi rekryterar löpande så ansök redan idag, dock senast den 19 augusti. Vi gillar ordning och reda och vill att du söker tjänsten genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken. 


Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)