Inaktiv platsannons

Gruppchef Konstruktion Skanska Teknik i Malmö

Om tjänsten

Gruppchef Konstruktion Skanska Teknik i Malmö
 
Skanska Teknik är en strategisk teknikresurs inom Skanska Sverige med ca 300 medarbetare. Vi bidrar till ökad teknisk kvalitetssäkring av projekt runt om i landet. Vi deltar i arbetet med effektivisering av hela byggprocessen i nära samarbete med produktionen, från utveckling och anbudsskede till genomförande och teknisk förvaltning.
 
På avdelning Hus är vi idag ca 150 medarbetare och vi finns i huvudsak i Stockholm, Göteborg, Växjö och Malmö. Vi är med som tekniska experter samt supporterar och projekterar i de flesta av Skanskas olika typer av projekt, såsom bostadshus, kommersiella fastigheter, sjukhus mm i ett mycket nära samarbete med Skanskas byggande avdelningar. De senaste projekt som vi har jobbat med är bl.a. Eminent, ett kontorsprojekt i Hyllie. Vill du vara med i vår nästa utmaning?
 
Konstruktionsverksamheten består av totalt ca 50 medarbetare varav ca 15 stycken finns i Malmö. Förutom projekteringsarbete i allt från idéstadie till bygghandling stöttar konstruktionsgruppen projekten med specialkunskaper inom stommaterial, statik och stabilitet. Granskning och dimensionering av temporära konstruktioner ingår också i uppdragen.
 
Är du en naturlig ledare? I så fall är du vår nästa gruppchef!
 
Vi är ett team med stor kunskap inom huskonstruktion, men vi behöver dig som brinner för att utveckla våra medarbetare och leda gruppens arbete.
 
Som gruppchef hos oss ansvarar du för våra konstruktionsuppdrag från ax till limpa och ser till att vi håller tidsplan och budget. Ditt viktiga uppdrag är att leda och inspirera teamet som du har personalansvar för. Du står för ett modernt ledarskap och värdesätter goda relationer och samarbete med våra uppdragsgivare.
 
En värderingsstyrd och engagerad ledare
 
Du är en engagerad och kommunikativ ledare med stort medarbetarfokus. Du har en förmåga att utveckla dina medarbetare, bygga vinnande team och skapa ett klimat där människor trivs. Strukturerad, strategisk och beslutsmässig är ord som beskriver dig. Att skapa och vårda relationer är en av dina främsta styrkor och du har en stark vilja och drivkraft att leda verksamheten mot uppsatta mål.
 
Du står bakom våra värderingar och vill vara en del i att bygga ett för framtiden. Läs gärna mer om våra värderingar på
 
För att trivas i tjänsten behöver du tycka att det är roligt och inspirerande att vara ledare och sätta dig in i tekniska frågeställningar. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att leda människor och du är antingen civilingenjör, högskoleingenjör eller har motsvarande arbetslivserfarenhet.
 
Skicka gärna din ansökan redan idag – vi gör urval löpande!
 
Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jens Erik Jörgensen på telefonnummer 010-448 3098. Pga. semester v28-31 kommer vi inte kunna svara på frågor förrän v32. Skicka din ansökan senast 2018-08-31. För att säkerställa rekryteringsprocessen tar vi inte emot ansökningar via mail.
 
Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)