Inaktiv platsannons

Mark i Alingsås

Om tjänsten

Skanska söker Mark- och Anläggningsarbetare med VA-inriktning
till Väg & Anläggning i Södra Älvsborg, Alingsås, Borås och Marks kommun


Vill du vara med och jobba i Södra Älvsborgs mest spännande och utmanande projekt? Då har du en framtid på Skanska!

På Skanska Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Vi har många spännande projekt framför oss och söker nu medarbetare till vår markavdelning i Södra Älvsborg.

Vi söker ett flertal mark- och anläggningsarbetare som har erfarenhet inom området. Arbetsuppgifterna är i huvudsak rörläggning i mark men grundläggning, schaktarbeten, finplaneringsarbete såsom stensättning, plattläggning, plantering är också förekommande. Du är trygg i din yrkesroll. Yrkesbevis är en merit. Du söker nya utmaningar och vill vidareutvecklas inom ditt yrke.

Du kommer att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift - att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet.

Du gillar ordning och reda och får saker ur händerna

För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i grupp och du bidrar också till en god stämning. Du är positiv till din läggning, ser möjligheter istället för hinder. Du är självgående och har ett driv att får saker ur händerna. Du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Du känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag i projektet.

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök idag, dock senast den 12 augusti 

Genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Vi rekryterar löpande och ser därför gärna att du skickar in din ansökan så fort som möjligt.

 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Alingsås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Alingsås | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)