Inaktiv platsannons

Projektingenjör, Hus Väst i Örebro

Om tjänsten

Distrikt Örebro växer – vi behöver dig!

Vår vision är att vi vill bygga ett bättre samhälle. Den visionen börjar med att vi vill ge vår personal en bra arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, intressanta arbetsuppgifter, härlig gemenskap och fantastiska kollegor! 



Distrikt Örebro söker nya medarbetare som vill vara med när vår verksamhet i Örebro ska utvecklas.

Är du vår nya projektingenjör?

Som projektingenjör har du ett administrativt såväl som kundfokuserat arbete. Du ansvarar för inköp, ekonomiuppföljning och den allmänna administrationen i våra byggprojekt. Du arbetar i nära samarbete med projektchef och produktionschef och tillsammans driver ni projekten mot uppsatta mål och riktlinjer.

Vi söker dig som har mycket god förmåga att leda, planera och driva projekt. För att lyckas i rollen krävs det även att du är social, kommunikativ och gillar att jobba tillsammans med andra personer. Du behöver vara lyhörd till kunder och till medarbetare. Du gillar utmaningar och är nyfiken som person.

Vi är övertygade om att vi skapar en framgångsrik verksamhet genom mångfald och jämn åldersstruktur. Vi sätter också stort värde i vem du är som person.

Skanska satsar långsiktigt på dig

Om du har rätt inställning och viljan att lära, lovar vi att satsa på dig och ge dig fantastiska möjligheter. Vi på Skanska brinner för att se människor växa och utvecklas, därför vill vi satsa på dig och erbjuda goda förmåner.

Berätta om dig och ansök idag!

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 20 augusti. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Thorsén, Distriktschef Örebo, Hus Väst: 010-448 65 82. 

Urval kommer att påbörjas i slutet av augusti. 

Välkommen med din ansökan!


Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)