Inaktiv platsannons

Arbetsledare Skanska Direkt i Ystad

Arbetsledare Skanska Direkt –... ”Vill du ha roligt och bidra till vår verksamhet i Ystad? Kom med oss på Direkten!” Skanska Direkt är en specialiserad enhet inom...

Om tjänsten

Arbetsledare Skanska Direkt – Ystad

Vill du ha roligt och bidra till vår verksamhet i Ystad?
Kom med oss på Direkten!”

Skanska Direkt är en specialiserad enhet inom Skanska med fokus på mindre och mellanstora projekt. I princip alla våra roller arbetar mycket kundnära med fokus på långsiktigt förtroende och goda relationer över hela produktionscykeln. Vårt koncept bygger på närhet, snabbhet och tillgänglighet för våra kunder. Vi arbetar med mindre nyproduktion, ombyggnadsprojekt och byggserviceuppdrag till fastighetsägare. Eftersom projekten ofta är av mindre karaktär är arbetsuppgifterna varierande – ingen dag är den andra lik och du arbetar sällan längre än ett år med samma projekt.
 
Var med och skapa vårt framtida samhälle
 
Som arbetsledare är din huvuduppgift att leda och coacha ditt arbetsteam i det dagliga arbetet i ett positiva arbetsklimat. Du är på plats där det händer, och är involverad i såväl förberedelse och utförande som uppföljning av utförda arbeten. Du ansvarar för att säkerställa att arbetet utförs på bästa sätt och med säkerhet och arbetsmiljö i fokus. Eventuella problem som kan dyka upp under en arbetsdag ser du som en möjlighet att utveckla arbetssätten för framöver.

Vi söker dig som vill vara i händelsernas centrum

Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av byggproduktion och en förståelse för byggprocessen. Du leder gärna det dagliga arbetet och har ett stort intresse för människor och vill styra en arbetsgrupp.
Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter med förmågan att ta beslut och driva ditt arbete framåt. Du är öppen för förändringar och kan snabbt anpassa dig till nya förutsättningar. Du har en god problemlösningsförmåga i kombination med en lösningsfokuserad inställning. Vidare är du är trygg och har självförtroende i kontakten med nya personer. Framförallt är du är en god ledare som har förmågan se och ta tillvara på den gedigna yrkeserfarenhet som finns bland dina kollegor.
Kom och utvecklas med oss och var en del i vårt härliga team.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Projektchef Rikard Larsson på 010-448 62 22. Pga. semester v28-31 kommer vi inte kunna svara på frågor förrän v32. Skicka din ansökan senast 2018-08-15. För att säkerställa rekryteringsprocessen tar vi inte emot ansökningar via mail.
 
Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Ystad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Ystad | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)