Inaktiv platsannons

Floor host, Göteborg

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

ISS söker nu en Floor Host till ett kunduppdrag i Göteborg.

Vi söker dig, som förutom att ha en stark känsla för service, även trivs med att möta nya människor och kan skapa en bra stämning och upplevelse på arbetsplatsen. Vi vill göra vår kunds arbetsdag bekymmersfri!

Vem söker vi?
Vi söker dig som är hjälpsam, positiv, artig och som vill känna stolthet för din yrkesroll. Vi vill att du är självständig, proaktiv och initiativtagande, att du ser vad som behöver göras och gör det! Du är inte rädd för att ta personlig kontakt, men kan också avgöra hur och när du lämpligast gör det. Arbetet utförs mestadels på egen hand enligt uppsatta rutiner och emellanåt krävs en laginsats tillsammans med dina kolleger.

Arbetsuppgifterna är i huvudsak förstahandsupport på konferensutrustning, skrivare och kaffemaskiner. Påfyllning av kontorsmateriel, byte lampor, iordningsställande och möblering av kontorsytor, konferensrum och pentryn. Som Floor host är man våningsvärd i kontorsmiljö och vi fäster stor vikt vid ditt personliga och prestigelösa engagemang för ”ditt område” och din proaktivitet i att lösa uppkomna situationer. Vi hjälper kunden med "allt från tömning av diskmaskiner till att komma igång med sin konferens!

Du är flexibel och kan efter utbildning även bemanna vid behov inom våra andra tjänster på arbetsplatsen, såsom reception eller catering.

Vi söker dig som har erfarenhet från någon eller några av dessa yrken:  receptionist, servitris/servitör, bar, städ, butik eller annat yrke med högt ställda servicekrav. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Är du bevandrad inom AV-utrustning, IT, vaktmästeriuppgifter eller är händigt lagd är det meriterande. Har du utbildning inom HLR eller brandskydd är även det en bonus.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och inställning till serviceyrket.

Övrigt
Tjänsten är tillsvidare på Deltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Arbetstiden är schemalagd dagtid, måndag-fredag. Kvällsarbete kan ibland förekomma. Tillträde snarast möjligt

Hur söker jag jobbet?

Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Du ansöker genom att gå in på vår hemsida www.se.issworld.com /jobba hos oss/se våra lediga jobb och registrera ditt CV. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen.

Ansök redan nu. Vi kommer att intervjua löpande.

Ansökningar som skickas via e-post eller post kommer inte att kunna hanteras.

Vid frågor om tjänsten kontakta Elisabeth Staf, tel: 0734-36 58 87

Publicerad den

24-07-2019

Extra information

Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis