Inaktiv platsannons

Testsystemutvecklare i Linköping

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk.

Är du intresserad av utveckling av elektronik och programvara till testutrustningar?

Vill du bli en del av en växande utvecklingsorganisation med kompetenta kollegor och jobba med en bred produktportfölj av olika försvarssystem?

Då ska du söka jobbet som testsystemutvecklare på sektionen Platform. Sektionen ligger under elektronikavdelningen med ca 80 medarbetare som arbetar inom hela utvecklingskedjan, från teknik- och produktstudier till färdig produkt och produktvård.

Din framtida utmaning

Arbetsuppgifterna omfattar allt som har med utveckling av elektronik- och programvaruutveckling till testutrustningar att göra. Utöver att arbeta med ren testutveckling kommer du att få skriva kravspecifikationer, arbeta med teststrategier, metodik, felsökning, miljötest,elektronikkonstruktion och konstruktionsverifiering.Testobjekt är allt från kretskort upp till hela elektroniksystem.

Vi vill att du ska bli en del av vårt team och vår kreativa arbetsmiljö där kompetens och idéutveckling är nyckeln till vår framgång.

Du är en person som ser utmaningen i tekniskt avancerade projekt och som kan leverera lösningar som svarar mot höga krav på prestanda och tillförlitlighet.

Utvecklingen sker i projektform som varierar i storlek och omfång, vilket ställer krav på din förmåga att arbeta självständigt så väl som i grupp. Du kommer att ges möjligheten att utvecklas i din roll utifrån dina tidigare erfarenheter.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet. Placeringsort är Linköping.

Den du är idag

Du är en person som ser utmaningen i tekniskt avancerade projekt och som kan leverera lösningar som svarar mot höga krav på prestanda och tillförlitlighet. Du är ingenjör med inriktning mot produktionsteknik eller motsvarande. Du brinner för att utveckla testutrustningar för elektronikprodukter inklusive kretskort.

Erfarenhet från elektronikproduktion samt kunskaper kring Mentor Graphics utvecklingsmiljö för elektronik samt även erfarenhet av National Instruments produktflora och utvecklingsverktyg som t.ex. Labwindows, CVI, Teststand etc.är meriterande.

Arbetet innebär många kontaktytor, dels inom företaget men även mot leverantörer och kunder. Det är därför viktigt att du har god kommunikativ förmåga och har lätt för att samarbeta. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Linköping | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb)