Inaktiv platsannons

”Byggare Bob” till Gripens träningssimulatorer i Linköping

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Aeronautics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Aeronautics ansvarar också för utveckling, produktion, marknadsföring, försäljning och support av Gripensystemet.

Gripens flygträningssimulatorer används för avancerad träning av piloter och är en viktig pusselbit i Gripens vapensystem. Att jobba med träningssimulatorerna ger en inblick i hela Gripensystemet inklusive den taktiska loopen. Vi levererar och supporterar kompletta flygträningssystem till svenska flygvapnet och till exportkunder.

Din framtida utmaning

Till sektionen för träningssimulatorer söker vi nu dig som har ett stort intresse för automatisering och effektivisering av bygg- och testmiljöer. Du har troligen en bakgrund som mjukvaruutvecklare eller testutvecklare och känner nu att du vill ägna din kraft åt att vidareutveckla de byggsystem och processer som får allas utvecklingsarbete att flyta, både till vardags och till leverans.

Den du är idag

Du är högskoleingenjör, civilingenjör eller motsvarande med erfarenhet av bygg-, versions- och ärendehanteringsmiljöer, t.ex. Jenkins, Jira, Git, SVN, ClearCase. Du är även van att hantera script-programmering, t.ex. python eller shellscript. Har du dessutom erfarenhet av C/C++ och databaser är det meriterande.

Vi värdesätter att du är en ansvarstagande person som gillar att arbeta tillsammans med andra för lagets bästa. Hos oss får du en unik möjlighet att se helheten i Gripen-systemet och du kommer att bidra till en effektiv hantering av produktvarianter för våra kunder.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Linköping | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb)