Inaktiv platsannons

Student sökes till administrativ deltidtjänst hos Försäkringsbolag med start till hösten i Stockholm

Om tjänsten

Är du högskolestudent och söker ett flexibelt och givande deltidsjobb vid sidan av studierna? Nu hjälper vi på SJR vår kund att hitta en engagerad och noggrann student som förväntas kunna arbeta ca 8-16h i veckan under terminerna och som kan börjar arbeta i september.

Tjänstebeskrivning/Arbetsuppgifter
I denna tjänst kommer du assistera med administration av försäkringsavtal, kontaktshantering, lönsamhetsanalyser samt kundhantering. Du kommer att få arbeta i en spännande internationell miljö med omväxlande arbetsuppgifter. Rollen innefattar att du självständigt ska ta emot och hantera kontraktsrelaterade ärenden. Arbetsuppgifter som dagligen kan förekomma är att registrera i våra elektroniska system, arkivera, förvalta och vidareutveckla våra system samt medverka i projektarbete. Du kommer att ha täta kontakt med återförsäkringsmäklare och andra samarbetspartners. Vidare kommer arbetet innebära både interna och externa kontakter. Arbetet kommer utföras under kontorstid och det finns stor möjlighet till att bestämma sina arbetstider.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som studerar ekonomi på universitet/högskola Vi ser gärna att du ha relevant arbetserfarenhet av administration eller likande. Du bör ha utmärkta kunskaper i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift. Du har datorvana och goda kunskaper Office-paketet, särskilt excel.

Som person är du driven, noggrann och strukturerad. Vi söker dig som är en positiv och noggrann person med sinne för ordning och reda. Vidare är du serviceinriktad och social person som har lätt för att kommunicera med människor och gillar att ha många bollar i luften.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb