Inaktiv platsannons

Junior ekonomiassistent till SOS Alarm, start september i Stockholm

Om tjänsten

Är du nyfiken på att arbeta i en roll där du får en bred inblick i vad ekonomiarbetet innebär? Vill du arbeta hos SOS Alarm och få chans att testa på vad ekonomiarbetet innebär? Nu söker vi en junior ekonomiassistent, kanske är det du?

Du kommer ingå i en grupp med tre ekonomer och en systemexpert, samtliga sitter på vårt huvudkontor i Stockholm. I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom kundreskontra och leverantörsreskontra men även andra arbetsuppgifter inom redovisning och system. Du kommer bland annat att:

  • Sköta inbetalningar
  • Hantera påminnelser och räntefakturering
  • Ansvara för leverantörsfakturor och betalningar
  • Utföra manuella utbetalningar
  • Hantera kassaverifikat

Du kommer även att biträda med arbetsuppgifter inom övrig redovisning som registrering av bokföringsunderlag, avstämningar samt rapportering till SCB och Konjunkturinstitutet. Du kommer även att aktivt delta i utvecklingen av våra ekonomiprocesser och vara behjälplig med övriga administrativa uppgifter inom ekonomiavdelningen. Arbetet kommer att ge dig en god inblick i hela ekonomiarbetet inom företaget varför tjänsten kan ses som en bra start för en person som vill förstå och lära sig ekonomiarbete från grunden.

Din bakgrund
Vi letar efter dig som är i starten av din karriär. Du får gärna ha en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och kanske har du arbetat som ekonomiassistent vid sidan av dina studier. Du kommer arbeta i en mindre grupp så det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Du trivs i en roll där du får arbeta med blandade uppgifter och du är nyfiken på att lära dig mer och bredda dina kunskaper.

Har du arbetat i Jeeves eller Microsoft Dynamics CRM tidigare är det meriterande. Goda kunskaper i Excel är starkt meriterande.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb