Inaktiv platsannons

Tidsam söker driven Controller i Stockholm

Om tjänsten

 

 

Är du ute efter nya utmaningar och vill ha en varierad och utvecklande roll hos Sveriges ledande tidsskriftsleverantör? Tidsam söker en driven och motiverad förlagscontroller med goda redovisningskunskaper. Du erbjuds en trivsam arbetsmiljö, trevliga kollegor och goda utvecklingsmöjligheter. Placeringen är på deras kontor vid telefonplan i Stockholm.

Dina främsta ansvarsområden
Tidsam är hundratals förlags förstahandsval som distributör för sina tidskrifter och ditt huvudsakliga ansvar kommer att vara avräkning av de norska förlagens försäljning och de svenska förlagen som exporterar till Norge. Men du kommer i rollen som förlagscontroller att arbeta brett och varierat med ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Du är en viktig del i vårt i prognos och budgetarbetet. 

  • Avräkning norska förlag
  • Avräkning export förlag
  • Prognos- och budgetarbete
  • Förlagskontakt för ekonomifrågor
  • Avstämning av alla konton som hör till ansvarsområdet
  • Internfakturering av försäljningen mellan koncernbolagen
  • Back up för controller kollega

På Tidsam innebär rollen som förlagscontroller ett stort ansvar. Du får förtroendet från förlagen att administrera deras försäljning, avräkna deras avgifter och deras försäljningslikvid. Arbetet skall givetvis utföras med kvalité och enligt deadline. I din roll kommer du att löpande ha kontakt med såväl förlagen som Tidsams marknadsavdelning. Utöver det är du är givetvis en viktig kugga i ekonomi avdelningens arbete.

Din profil
För att lyckas i rollen bör du ha en universitetsutbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet av controller arbete på minst tre år. Du är en god kommunikatör som lyssnar och skapar förtroende hos både externa och interna parter. Du är en mycket god datoranvändare, du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Som person är du nyfiken, självständig och lättlärd samt har ett genuint intresse för ekonomi. Vidare har du även ett utpräglat ordningssinne och är flexibel. Då man i denna tjänst jobbar med avtal ställs stora krav på din administrativa och noggranna struktur. För att trivas hos Tidsam ska du jobba prestigelöst och sprida härlig energi omkring dig!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb