Inaktiv platsannons

Redovisningschef till företag i Helsingborg

Om tjänsten

Är du en redovisningskunnig person som gillar utmaningar? Trivs du att jobba i en internationell koncern där du får vara med och påverka morgondagen? Är du dessutom en positiv person med klipp i steget som gillar att få utlopp för din analytiska ådra - då är detta jobbet för dig!

Till vår kund i Helsingborg söker vi nu en redovisningschef till deras ekonomiavdelning med start omgående. För rätt person finns det stor möjlighet till anställning hos kund.

Arbetsuppgifter
Som redovisningschef ansvarar du för att koordinera, fördela och prioritera bland arbetsuppgifterna på avdelningen. Du har helhetsansvar för månads-, kvartals- och årsrapportering och kommer att arbeta med att ta fram budget och prognoser för berörda bolag. Du kommer driva projekt, arbeta strategiskt och ha många kontaktytor inom koncernen. Tjänsten innebär även ett personalansvar för tre personer.

Utöver detta innefattar tjänsten uppgifter som framtagning av årsredovisning, produktkalkylering och produktionsekonomisk uppföljning. Det förekommer även kostnadskontroll för samtliga ingående kostnadsställen och kontroll av investeringar.  Vidare innefattar tjänsten även koncernredovisning och lagerredovisning.

Som redovisningschef ingår du även i ledningsgruppen där du själv får vara med att bidra och påverka företagets utveckling.

Vem är du?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har flera års erfarenhet av liknande arbete, gärna inom producerande företag med internationell anknytning. Har du erfarenhet av Oracle och Medius XI ses det som meriterande. Engelska talar du flytande både i tal och i skrift.

Som person ser vi att är positiv, noggrann och driven. Eftersom tjänsten innebär arbetsledning och många kontakter såväl internt som externt är det av största vikt att du är kommunikativ, utåtriktad och relationsskapande. Dina arbetsuppgifter tar du dig an med stort ansvar och du har ett ordningsamt och strukturerad tillvägagångssätt.


Så ansöker du
Låter detta uppdrag intressant? Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Charlotta Jerleke på 040-665 51 03.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb