Inaktiv platsannons

Golder Associates söker en projektekonom, start slutet på augusti i Stockholm

Om tjänsten

 

Vill du arbeta på ett globalt bolag där du får mycket eget ansvar? Har du tidigare arbetat med löpande bokföring och är redo för nästa utmaning i karriären? Då kan du vara Golder Associates nya projektekonom!

Golden Associates är ett globalt företag inom miljö- och markteknik och de har sina lokaler på Östgötagatan 12 på Södermalm, Stockholm. I rollen som projektekonom hos dem kommer du att arbeta med parallella projekt samt ansvara för det löpande ekonomiarbetet. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

  • Ansvar för hela faktureringsprocessen, från skapande av underlag till själva faktureringen
  • Assistering vid månadsrapportering
  • Stötta uppdragsledare kring projekten
  • Ta fram och analysera KPI:er

Du erbjuds
I rollen som projektekonom hos Golder Associate erbjuds du en varierad roll. Hos Golder Associate har du stora utvecklingsmöjligheter och du får chans till mycket eget ansvar. Du välkomnas in i ett härligt gäng där du har tre kollegor med liknande arbetsuppgifter som du har. Du kommer arbeta nära andra kollegor i organisationen samt nära CFO.

Din bakgrund
Vi letar efter dig som har en relevant akademisk examen, företrädelsevis inom ekonomi. Du får gärna ha arbetat 1-2 år med fakturahantering eller löpande redovisning. Har du tidigare arbetat som projektekonom är det starkt meriterande. Då du har många kontaktytor runtom i organisationen ser vi gärna att du kommunicerar obehindrat i svenska och engelska. Du är systemvan och har goda kunskaper i Excel.

Som person ser vi gärna att du kvalitetsmedveten och noggrann i ditt arbete och du lämnar inget åt slumpen. Du är van att samarbeta samt ha breda kontaktytor där du alltid levererar service. Du är en positiv person som gärna tar dig an nya projekt och ser fler möjligheter än problem.

Bra att veta
Ovanstående är ett samarbete mellan Golder Associate och SJR. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med start i slutet på augusti, därefter finns det väldigt goda chanser till överrekrytering till kund. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb