Inaktiv platsannons

Glad Ekonomiassistent till IMG Media i Stockholm

Om tjänsten

                  

Founded in 1960 with a single deal that would prove the advent of modern-day sports marketing, IMG is now a global leader in sports, events, media and fashion, operating in more than 30 countries. The company represents and manages some of the world’s greatest sports figures and fashion icons; stages hundreds of live events and branded entertainment experiences annually; and is one of the largest independent producers and distributors of sports media. IMG also specializes in sports training; league development; and marketing, media and licensing for brands, sports organizations and collegiate institutions.


Har du arbetat som ekonomiassistent och är intresserad av sport?

IMG Sverige AB - Media söker en ansvarstagande och prestigelös ekonomiassistent. Som ekonomiassistent hanterar du framför allt leverantörsreskontra men även viss kundreskontra. Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter såsom kontering, attestflöde och kontoavstämningar.

IMG:s nordiska verksamhet berör framför allt försäljning av TV-rättigheter men även mediaproduktion gällande sportevenemang med alltifrån friidrottstävlingarna Diamond League till norskt trav och mycket mer. Det svenska kontoret är beläget i moderna lokaler med öppet kontorslandskap på Ingmar Bergmans Gata i centrala Stockholm. Här sitter du tillsammans med sammantaget cirka 12 medarbetare. På ekonomiavdelningen är ni 3 personer - ekonomichef, projektekonom och ekonomiassistent. Tjänsten som ekonomiassistent är nu vakant.

Detta är en rekrytering med anställning hos IMG. Start för tjänsten är 3 september 2018, varmt välkommen med din ansökan!

Mer om tjänsten

Som ekonomiassistent är du en del av en nordisk ekonomiavdelning som hanterar ekonomi och redovisning för det svenska och det norska bolaget inom koncernen. Du hanterar framför allt leverantörsreskontra - lokal ankomstregistrering, kontering, inskanning till shared service center, granska betalförslag och genomföra betalningar - men även viss hantering av kundreskontra. Tjänsten innebär även att du hanterar kontering av fakturor och inskanning av reseräkningar, bokföring och någon kontoavstämning. Du samarbetar med dina kollegor på ekonomiavdelningen, shared service center i Indien och andra kollegor runt om i verksamheten samtidigt som du har en extern kontaktyta mot framför allt leverantörer.

Som ekonomiassistent hos IMG Media arbetar du på ett internationellt företag och hanterar sedvanliga arbetsuppgifter såsom exempelvis:

  • Leverantörsreskontra: kontering, attestflöde och betalningar
  • Reseräkningar
  • Viss kundreskontra
  • Stöd vid månadsavstämningar
  • Delaktighet vid årsbokslut

Det här är tjänsten för dig som är ekonom och vill visa vad du går för på ett internationellt mediaföretag inom sport. Du välkomnas till en avslappnad arbetsplats med teamkänsla där du får bidra med dina kunskaper och färdigheter!

Lämplig bakgrund

Vi söker dig som helst har genomfört eftergymnasiala studier inom ekonomi och som har arbetat minst 1 år inom reskontra eller bokföring/redovisning. Du har en god ekonomisk förståelse. Vi ser gärna att du har använt dig av SAP sedan tidigare, men det är inget krav. Du är systemvan och lättlärd i ekonomi/affärssystem. Du är datavan och har goda kunskaper i Officepaketet. Du är flytande i såväl svenska som engelska i tal som skrift.

Som person är du driven, ansvarstagande och engagerad i ditt arbete. Du är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt samtidigt som du är prestigelös, positiv och flexibel på ett sätt som gör att du har lätt för växla mellan arbetsuppgifter och serva kollegor i Sverige och runt om i världen. 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb