Inaktiv platsannons

Administrativ assistent till SCA Skog, Medelpads Skogsförvaltning i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Administrativ assistent till SCA Skog, Medelpads Skogsförvaltning

Nu söker vi dig som vill jobba som administrativ assistent i en spännande och utmanande verksamhet. Tjänsten gäller för 2 år med möjlighet till förlängning. SCA Skog förvaltar SCAs skogar och försörjer SCAs svenska skogsindustrier med virkesråvara från egen skog och genom virkesköp. Hos oss på SCA är ansvar, respekt och högklassighet gemensamma värderingar för alla medarbetare.

Din nästa utmaning

Vi erbjuder ett varierande arbete i en verksamhet med engagerade medarbetare. Din roll är att vara ett administrativt stöd till den operativa verksamheten i olika typer av frågor och dina arbetsuppgifter kommer därför att vara mycket varierande. Du kommer bland annat att jobba med fakturahantering, kundfakturering, kundkontakter internt och externt samt arbeta med olika typer av administration och kontorsarbete som stödjer verksamheten.

Vem är du?

Vi söker dig som är en god administratör med intresse för ekonomi. Som person är det viktigt att du är strukturerad, prestigelös och samarbetsvillig. Vidare är du serviceinriktad och bidrar positivt till gruppen. Du är flexibel och beredd att hoppa in där vi behöver din hjälp inom andra arbetsområden på vår enhet. För oss är det viktigt att din personlighet och ditt beteende samspelar med SCA:s kärnvärden: Respekt, Högklassighet och Ansvar.


Formellt har du har minst 3-årig gymnasieutbildning bakom dig samt några års erfarenhet av ekonomi- och administrativt arbete. Du har goda kunskaper i Officepaketet och vi ser gärna att du har erfarenhet av bokföring. Kunskaper i användandet av SAP-R3 är meriterande. Tillträde på tjänsten sker enligt överenskommelse, och du kommer att vara stationerad på vårt förvaltningskontor i Sundsvall.

Vad erbjuder vi dig?

Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)