Inaktiv platsannons

Showartist till Kaninlandet på Liseberg i Göteborg

Om tjänsten

Showartist till Kaninlandet på Liseberg
Underhållning, Liseberg AB

Liseberg 
Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,2 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter drygt 400 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,2 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus som är helägt av Göteborgs Stad.

Affärsområdet Underhållning har ett 20-tal helårsanställda lisebergare som har till uppgift att förvalta och utveckla våra scener och parkunderhållning så att vi överträffar våra gästers förväntningar. Under sommarsäsongen, Halloween och Jul på Liseberg ökar vi på med ett 60-tal säsongsanställda.

Beskrivning
Underhållningsavdelningen på Liseberg söker showartister till Halloweensäsongen 2018. Som showartist uppträder du tillsammans med Lisebergskaninerna i Kaninlandet. Du kommer att göra cirka fyra föreställningar per dag.

Arbetsuppgifter
En arbetsdag som showartist på Liseberg innefattar, förutom föreställningar, även uppvärmning, förberedelser och iordningställande varje dag. Tjänsterna vi erbjuder är säsongstjänster och arbetstiden följer Lisebergsparkens öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid.

Kvalifikationer
För att arbeta som showartist på Liseberg ser vi att du som söker har en yrkesutbildning till musikalartist eller motsvarande samt goda kunskaper inom improvisation. 

De föreställningar som spelas är till stor del manusbundna och regisserade, men innehåller även improviserade delar vilket gör att vi lägger stor vikt vid din förmåga att improvisera.

Vi söker dig som är en stark sångare med mycket god vana av stämsång och som uppskattar att spela komik. Har du erfarenheter eller utbildning inom fysisk teater är detta meriterande.

Vill du veta mer om våra karaktärer eller övrig information om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetsledare Sebastian Svensson, 031-733 02 92.

Observera att sista ansökningsdag är den 12 augusti och audition kommer att hållas på Liseberg den 4 september. Halloweensäsongen pågår mellan den 12 oktober och den 4 november. Anställningarna är säsongsanställningar och har varierande arbetstid som följer parkens verksamhet.

Varmt välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej