Inaktiv platsannons

Arbetsledare till Skeppsmagasinet (vikariat) i Göteborg

Om tjänsten

Arbetsledare till Skeppsmagasinet (vikariat)
Affärsområde Restaurang, Liseberg AB

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,2 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 425 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,4 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus som är helägt av Göteborgs Stad.


 

Beskrivning
Som en av våra drygt 100 arbetsledare på Liseberg är du en viktig medspelare. Du arbetar nära den operativa verksamheten, och ingår i en arbetsledargrupp som finns som stöd för områdeschefen i den dagliga verksamheten. Som Lisebergare är du en ambassadör utåt sett – och har du en arbetsledarroll blir du dessutom en tydlig arbetsgivarrepresentant som både påverkar och lever vårt varumärke!

Arbetsuppgifter
Som arbetsledare på Skeppsmagasinet stödjer du områdeschefen vid snabbt uppkomna personalärenden, hanterar schemaändringar och bemanningsplanering. Du medverkar i uppdatering av arbetsmanualer och utbildningsmaterial och är delaktig i introduktioner och arbetsplatsutbildningar. Du är synlig i verksamheten och säkerställer en hög kvalitets- och servicenivå gentemot gäst. Du motiverar, inspirerar och stöttar dina kollegor genom hög närvaro under deras arbetsdag där ni tillsammans skapar upplevelser värda att minnas.

På Skeppsmagasinet har arbetsledaren ansvar att öppna och stänga vår enhet samt lösa uppkomna ärenden under dagen. Andra arbetsuppgifter består av att hålla kontakt med våra interna och externa intressenter, beställa råvaror, servicearbeten på våra inventarier samt säkerställa att verksamheten följer de regler och rutiner som finns gällande servering av alkohol och livsmedelssäkerhet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som tidigare haft en arbetsledande roll inom restaurang, café eller liknande verksamhet. Som formell utbildningsnivå har du lägst gymnasiekompetens, har du andra relevanta kurser eller utbildningar är det ett plus.  

Du har god förmåga att kunna prioritera, och ser alltid till verksamhetens bästa. Du ska även ha en naturlig och professionell framtoning i alla delar av ditt arbete. Ödmjukhet, prestigelöshet och lyhördhet är självklara egenskaper för en arbetsledare, likaså krävs en god förmåga att kunna lyssna och kommunicera.

Vi ser gärna att de sökande har erfarenhet från ledande arbete med livsmedel, HACCP och är van att servera alkohol på ett ansvarsfullt sätt.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej